"Saflarımızı sıklaştırdık ve kenetlenmeye devam ediyoruz”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Milliyetçi Ülkücü Harekete karşı artan saldırılara dikkat çekti.

ÜLKÜ OCAKLARI 24.06.2024 00:15:00 0

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Milliyetçi Ülkücü Harekete karşı artan saldırılara dikkat çekti. Aydın, “Allah'a hamd olsun, işte tamda bu zamanda saflarımızı her zamankinden daha fazla sıklaştırdık ve kenetlenmeye devam ediyoruz” dedi.

MHP ve Ülkü Ocaklarımızı ne Brejnev doktrinlerinin, ne ABD’nin gayri meşru çocuklarının ne de Marksist Leninist Komünist teröristlerin bitirmeye gücü yetmediğini ve yetmeyeceğini vurgulayan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

 

Güçleri yetmedi, yetmeyecek

"Ülkü Ocakları'na saldırı 2020'de ABD Temsilciler Meclisi bozkurt işaretini terör kapsamına almak istedi, 2021'de Fransa, Almanya, Hollanda Ülkü Ocakları’nın faaliyetlerinin A.B çapında yasaklanmasını istedi.
2022'de Türkiye'deki tasmalıları, Ülkü Ocakları'na saldırmaya başladı.

Amaç Dünyada ve Türkiye’de yükselen milliyetçiliği pasifiz ederek kamuoyundaki güven duygusunu azaltmak.

MHP ve Ülkü Ocaklarımızı ne Brejnev doktrinleri, ne ABD’nin gayri meşru çocukları ne de Marksist Leninist Komünist teröristlerin bitirmeye gücü yetmedi yetmez de evelallah!

Bütün bunlar olurken yurt içi ve yurt dışı FETÖ’cü alçaklarda algı operasyonları yaparak mazisini bildiğimiz inandığımız dava büyüklerimize, ülküdaşlarımıza, yol arkadaşlarımıza itibar suikastı yaparak karalamaya çalışıyorlar.

Allah’a hamd olsun, işte tamda bu zamanda saflarımızı her zamankinden daha fazla sıklaştırdık ve kenetlenmeye devam ediyoruz.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçelinin baktığı yere bakıyor amasız fakatsız lakinsiz teslim olmuş bir sadâkatla izinden gidiyoruz.

Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırımının tereddütsüz bir adım gerisinde daima emrindeyiz.

Bir adım geri atan namerttir! La Galibe İllallah."


YAZARLAR