Şehit ve gazi yakınlarından Türk Halk Müziği Korosu

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şube Başkanlığı Türk Halk Müziği Korosu kurdu. Koro, çalışmalarına misafirlerinin de katılımı ile gerçekleştirildi.

Şehit ve gazi yakınlarından Türk Halk Müziği Korosu
SİVİL TOPLUM 3.12.2023 22:50:00 0

ANKARA - Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şube Başkanlığı Türk Halk Müziği Korosu kurdu. Koro, çalışmalarına misafirlerinin de katılımı ile gerçekleştirildi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şube Başkanı Abdullah Gazioğlu koronun çalışmalarıyla ilgili olarak şunları söyledi:


"Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şube Başkanlığı sehit aileleri ve gazilerin hüzünlerini sevinçlerini dile getirdiği hayata müzik ile tutunduğu mottosu ile oluşturdugu Türk Halk Müziği Korosu çalışmalarına aksatmadan devam ediyor.

Pazar günleri Kızılay'daki dernek binasında gerçekleştirilen koro çalışmalarını dinlemeye ve destek vermeye gelen Prof.Dr. Sayın Öznur Özdoğan, Sayın Tülin Sırakaya ve Şehit eşi Sayın Ayşegül Safitürk'ün katılımı ile gerçekleştirdi. 
Misafirlerimize teşekkür ediyor, kursiyerimize başarılar diliyoruz."


Anahtar Kelimeler: Şehit yakınlarından Müziği Korosu

YAZARLAR