SİVİL TOPLUM

SİVİL TOPLUM Haberleri

Şehit yakınları ve gazilere İngilizce dil kursu

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şube Başkanlığı ve TED Üniversitesi işbirliği çerçevesinde Şehit yakınları ve gazilere İngilizce Dil Kursu açıldı.

Şehit yakınları ve gazilere İngilizce dil kursu
SİVİL TOPLUM 17.11.2022 14:23:00 0

ANKARA - Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şube Başkanlığı ve TED Üniversitesi işbirliği çerçevesinde Şehit yakınları ve gazilere İngilizce Dil Kursu açıldı.


2021 yılında bağlama kursu açarak üyelerin kültürel faaliyetlere başlaması ile farklı bir şube yönetimi ortaya koyan Ankara Şube, 2022 yılına İngilizce Dil Kursu ile devam ediyor.
Şube Başkanı Abdullah Gazioğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Seçimlerde apayrı bir yönetim anlayışı içinde olacağımızı söylemiştik. Bu şiar ile proje üretip etkinlik yaparak Ankara Şube farklı bir yapısı ile geçmişi ile kıyasa kabil olmayacaktır. Sizlerde  bu değişimin dönüşümü görüyorsunuz. Şeffaf ve eşit yönetim anlayışımızdan ödün vermeyecegimizi belirtmek istiyorum.


Bu kadar kalabalık bir kursiyer olması bu gösterilerin ilgilinin bizlere  güven olarak addediyoruz. Bu güven  ile yeni projelerle hizmete devam edeceğiz.
Burada kursiyerler yeni bir başarıya imza atacaktır. Yetişkinlerde İngilizce öğrenebilecegini gösterecektir.
Kursa katılan üyelerimize, TED Üniversitesine, Öğretim Görevlisi Sn Melike Kandemir hocama ve öğretmen kardeşlerime teşekkür ediyor  başarılı bir kurs dönemi diliyorum. Kursumuz hayırlı olsun."


YAZARLAR