“ŞEYTAN VE AVANESİNİN HOŞLANMAYACAĞI AÇIKLAMA”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı son açıklama büyük yankı buldu.

“ŞEYTAN VE AVANESİNİN HOŞLANMAYACAĞI AÇIKLAMA”
SİYASET 13.06.2024 12:06:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı son açıklama büyük yankı buldu. Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına, FETÖ ve DEM'li ağızların hoşuna gitmeyip çarpıtmaya çalışmasına rağmen vatandaşlardan gelen olumlu tepkiler dikkat çekti. Bir vatandaş, Devlet Bahçeli'nin ifadeleri için “ŞEYTAN VE AVANESİNİN HOŞLANMAYACAĞI AÇIKLAMA” değerlendirmesinde bulundu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamasını, AK Parti yanlısı Ankara Basınının önemli isimlerinden Zafer Şahin tam metin olarak ve “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den dikkat çekici ‘Siyasette normalleşme’ açıklaması” başlığı ile dikkatleri çektiği paylaşımına gelen tepkiler dikkat çekti.

Gazeteci Zafer Şahin'in paylaşımına gelen tepkilerden bazıları şöyle:

“Füze atsa daha iyiydi. Bazı çamurların hevesleri kursaklarında kaldı.”

“Ak Parti'nin içine çöreklenen-çöreklendirilen bin AKP'li Devlet Bahçeli'nin kesip attığı bir tırnak bile etmez.”

“Fitne ve fesat çeviren münafıklara gedik açmaya çalışanlara bilinmeyen iki yüzlü gevşeklere dikkat çekiyor.”

“Zafer bey TV'de bunları anlat ki sizden şüphe duymayalım. Cumhur itifakı bozulursa buna en çok selvi sevinir başkalarını saymıyorum bile.”

“Esas o akpli görünüp CHP ye oy verenlerden ben öyle düşünüyorum sizi bilmem aslında Devlet bey bu Cumhur ittifakını bozmasını istemiyorum o zaman neler olur neler ama bunu yapmaz o zaman sende bana hak veriyorum dersin.”

“Eğer AK Parti birilerine yaranacağım diye vefasızlık eder MHP'ye sırt döner ise bu onun sonu olur umarım böyle bir şeyi akıllarından bile geçirmezler. İçlerinde de böyle fitne ateşini yakmaya çalışan varsa tespit edip ihraç etmeleri lazım vesselam.”

“Ak Parti'nin CHP ile yakınlaşmasını fırsat bu fırsat diyerek MHP'nin pabucu dama atıldı gibi bilerek ve isteyerek söylenen söylemlerle cumhur ittifakının arasının bozulması amaçlanıyordu ama syn Bahçeli bu açıklaması ile hayal kuranların hayallerini yıkmıştır.”

“ŞEYTAN VE AVANESİNİN HOŞLANMAYACAGI AÇIKLAMA”

"Devlet Bey. noktayı koymuş bölücu terör unsurlarına musamaha olamaz herkez haddini bilecek.

“Irak'ta Saddam kendi eli ile büyüttüğü bir tarikatın lideri tarafından ihanet ile alaşağı edildi ve asıldı yine en büyük ihanete eniştesinden yedi, Mısır da MURSİ kendi celladını askeriyenin en aşağılarından yüzbaşılıktan sahte bir düzmece istihbarat raporu ile kandırılarak celladını kendi eli ile seçti, Libya‘da Kaddafi yine en yakın akrabalarının ihaneti ile ayaklanmalar teşvik edildi daha yeri bildirilip infazı gerçekleşti. Tunus‘ta EL NAHDA GANNUŞİ, Tunus halkının ve kendisine oy verenlerin NEFRET ETTİĞİ KAY SAİD‘i seçmenlerine rağmen destekledi ve onun desteklediği Kays Said kendisini hapse attı canları cehenneme zira kanadı hatalarının ceremesini çekti ve kendi halklarına da çektirdi. Hepsi şimdi RECEP TAYYİP ERDOĞAN AK Parti içinde adeta örümcek ağı örmüş bir kaç MESMURSUZUN arkasından gittiği aşikar kimse MAVAL ANLATMASIN yok Erdoğan siyasi deha imiş yok siyaseti çok iyi okuyormuş boş hikaye yol arkadaşlarını seçerken bu kadar hata yapandan deha olmaz. Erdoğan’ın en büyük özelliği ALLAH cc rızası için arkasında ölümüne duran kitle ama maalesef az önce zikr ettiğimiz liderler misali TAYYİP ERDOĞAN etrafına örülen örümcek ağının tuzağına her gün biraz daha yaklaşmakta ve bu halkın da dikkatinden kaçmamakta. Hergün biraz daha kendi cellatlarının önüne boynunu uzatmakta, Bugün Devlet Bahçeli ile sözde Özgür özde ise mahkum özel ile kıyas akla ziyan Ve adeta kendi ayağına kurşun sıkmaktır. Recep Tayyip Erdoğan ve bu görüşmelerde kendisine yoldaş edenler kendisinin BAŞ CELLATLARI olup Erdoğan sonrası ajandalarını saklı tutanlardır.”

“DEVLET BEY GÜZEL VE DOĞRU TESPİTLERİ BAZILARININ HEVESİNİ KURSAĞINDA BIRAKTI. PARTİLER İÇİNDEKİ KRİPTO FETÖ VE BENZERİ YAPILARA DİKKAT ! ...”

“CHP zihniyetine benimser aynı onun gibi olursa  HDP YSP DEM benimsemiş  İslam düşmanlığı vede  Türkiye'yi bölmek isteyenlere  hizmet etmiş olur.”

“Muhafazakar ve milliyetçiler ile birlik olmaya devam etmeli.”

“AKP hepten biter CHPkk çizgisine girer ise MHP yaptığını hiç bir parti yapamaz AKP'ye.”

“MhP Başbuğ Türkeş'ten beridir hep Devletimizin temelinde yer almış güçlü bir destek partisidir. Ülküsü vatan bayrak inanç adalet olan bir partidir. Sayın Gnl başkanımız Devlet Bahçeli Bey bunu en iyi şekilde ifade etmiştir."

“ZAFER BEY AKP, CHP ILE BU SAMIMIYETİ DEVAM ETDİĞİ SÜRECE, SİYASİ HAYATI BİTMİŞTİR. NEDENMİ BELEDIYE SECIMLERINDEN ONCE EMEKLIYE ZAM YAPTIRMAYAN DANISMANLARI ŞİMDİDE TEMMUZDA EMEKLIYE YAPILACAK OLAN ZAMLARI ÖZGÜR OZEL SAYESİNDE ZAM YAPILDI DİYEREK SAHIPLENDIRECEKLERDİR . ÖZGÜR OZEL ERDOGAN GÖRÜŞMESİNDE ÖZELİN ISDEKLERİ KABUL EDİLDİĞİNDE, R.T ERDOĞANIN ADI BİLE DUYULMAYACAKTIR . ERDOĞAN HALKIN ISDEGINİ ÖZGÜR OZEL SOYLEMEDEN ONCE NEDEN ACIKLAMADI , DANISMANLARI RESMEN ERDOGANI SATDI. MHP SON IKAZINI YAPTI AKP TERCIHINİ CHP &DEM  YAPARAK  KENDİNİ BİTİRMİŞTİR.”

“Eğer davası için çok şeyden feragat eden Anadolu insanının güvendiği dalıni keserseniz, oda sizi kökünden kesilmiş bir koca kütük gibi yere seser vesselam.”

“Tv'de anlat miilet duysun.”

ANKARA / www.ucuncusayfahaber.com.tr


YAZARLAR