Haber Editörü

Ramazan DURMUŞ / GELDE YAZMA

ramazandurmus@gmail.com

TBMM Genel Kurulu’nda TUSAŞ saldırısına tepki

TBMM Başkanvekili Celal Adan ve siyasi parti grupları, Genel Kurulda, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine düzenlenen terör saldırısını lanetledi.

TBMM Genel Kurulu’nda TUSAŞ saldırısına tepki
GÜNDEM 23.10.2024 23:07:00 0

TBMM Başkanvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Celal Adan ve siyasi parti grupları, Genel Kurulda, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine düzenlenen terör saldırısını lanetledi.

Adan, Genel Kurulda Türk askerinin Libya'daki görev süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresinin görüşmeleri sırasında, TUSAŞ’ın Kahramankazan’daki yerleşkesini hedef alan terör saldırısına tepki gösterdi.

TBMM olarak TUSAŞ'a yapılan hain terör saldırısına dair gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten TBMM Başkanvekili Adan, "Devletimiz bugün, dünden daha güçlüdür. Her türlü terör eylemini, terör örgütlerini ezmeye muktedirdir. Gelişmeleri yakinen takip ediyoruz. Üzüntümüz büyüktür." ifadelerini kullandı.

 

Akçay "Türk milleti bu mücadeleden galip gelecek"

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi; vatandaşlardan sadece resmi kaynakların açıklamasını dikkate almasını istedi.

Bu saldırıların, Türkiye üzerine habis emelleri olan güçlerin, terör örgütlerini kullanarak yaptığı saldırılar olduğunu kaydeden Akçay, "Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür ve terörle mücadelemiz kararlı şekilde devam etmektedir. Asıl olan ülke ve millet olarak ay yıldızlı bayrağımızın altında, birlik ve beraberlik içerisinde kenetli olmamızdır. Saflarımızı sık tutarak, Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı bütün tehdit ve tehlikeleri süzerek, sürekli uyanık ve tedbirli olma lüzumumuz vardır. Eninde sonunda Türk milleti bu mücadeleden galip gelecek, bütün teröristler de yok edilecektir." ifadelerini kullandı.


Haberi Sesli Oku

YAZARLAR