Toplu işyeri kooperatifçiliğinde yeni bir isim: EKOTAF

Ankara merkezli S.S. EKOTAF Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (EKOTAF) kuruldu.

Toplu işyeri kooperatifçiliğinde yeni bir isim: EKOTAF
ANKARA 19.06.2024 01:16:00 1

Ankara merkezli S.S. EKOTAF Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (EKOTAF) kuruldu.

Ankara’nın sivil toplum önderlerinden Hürriyet Cemal Özkaynak’ın Genel Başkanlığında kurulan S.S. EKOTAF Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (EKOTAF) üyelerini hızlı ve ekonomik bir şekilde iş yeri sahibi yapmayı hedefliyor.

S.S. EKOTAF Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (EKOTAF) yönetim adresi de Ankara’da Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 37/1 Demirtepe’de bulunuyor. 

YÖNETİM KURULU

Bu arada Hürriyet Cemal Özkaynak’ın Genel Başkan olduğu S.S. EKOTAF Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (EKOTAF) Yönetim Kurulu’nda şu isimler bulunuyor:
“Taner Yılmaz, Burak Gürbüz, Dilek Büyük Boyacı, Sebahattin Uludağ, Nevzat Albayrak, Erkan Değerli, Akif Boncuk, Uğur Yaman, Mehmet Yasir Acar, İsmail Hakkı Anaç, Cansu Aras, Ekrem Akdoğan ve Serkan Üçüncü.”

 

 

İLK ESER AKSU’DA

EKOTAF Genel Başkanı Hürriyet Cemal Özkaynak, toplu işyeri lyapı kooperatifçiliğinde yeni bir çığır açmayı hedeflediklerini bildirdi. Özkaynak, ilk dev projeleri olan Antalya Aksu’da 2.700 dükkanlık Otokent Oto Galericiler Sitesi’nin çalışmalarını bitirdiklerini ve yakında temel atılarak satışlara başlanacağını müjdeledi.

ÖZKAYNAK’IN BAYRAM MESAJI

Öte yandan EKOTAF Genel Başkanı Hürriyet Cemal Özkaynak, mübarek bayram günlerini idrak ettiklerini ifade ederek üyelerinin ve Türk milletinin Kurban Bayramını tebrik etti Özkaynak, mesajında şöyle dedi:
Allahım bizleri, birbirini senin rızan için seven, hayatlarını Senin rızasını kazanmak için yaşamaya çalışan, kimselere muhtaç etmediğin, sağlık ve afiyet verdiğin, verdiğin sağlık ve afiyete şükretmeyi öğrettiğin, hidayete erdirdiğin kullarından eyle... 
Tüm dostları günü, gönlü aydın olsun. Her dileğiniz kabul olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun. Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, selam, sevgi muhabbetlerimi sunarım.”

Ankara / www.ucuncusayfahaber.com.tr


METİN GENÇ
19.06.2024 09:29:52
AKVİL -AVRASYA KÜLTÜR ISBIRLIGI VE ISLOBISI VAKFI ULUSLARARASI ISDUNYASI GIRISIMCILERI MERKEZI UIGEM & AKADEMISI olarak başarılar dileriz.Çok önemli bir girişim.sayın başkanım sizinle onur duyuyoruz. Selamlar saygılarımla METİN GENÇ AKVİL VAKFI GENEL BAŞKANI www.akvil.org.tr

YAZARLAR