Türk Hukuk'tan sanat ve telif hakları konferansı

Türk Hukuk Enstitüsü 10 Aralık 2021 Cuma günü Ankara'da "Sanat ve Telif Hakları Konferansı" düzenleyecek.

Türk Hukuk
HUKUK 8.12.2021 18:23:00 0

ANKARA (üçüncüsayfahaber) - Türk Hukuk Enstitüsü 10 Aralık 2021 Cuma günü Ankara'da "Sanat ve Telif Hakları Konferansı" düzenleyecek. Ankara Üniversitesi'nin katkılarıyla düzenlenecek konferans Meyra Palace Hotel'de Cuma günü sabah saat 08.30'da başlayacak.

Türk Hukuk Enstitüsü Başkanı Av. Yavuz Aksu, konferansla ilgili yaptığı çağrıda şöyle dedi: 

"Türk Hukuk Enstitüsü olarak Ankara Üniversitesi Fikri ve Sınai Haklar Arş ve Uyg Mrk ile birlikte Kültür Bakanlığı Telif Hakları Gnl Md. katkılarıyla düzenlediğimiz "Sanat ve Telif Hakları Konferansı"na teşriflerinizi bekleriz."

Konferansta açılış konuşmalarını Kültür ve Turizm Bakan YardımcısıÖzgül Özkan Yavuz, Türk Hukuk Enstitüsü Başkanı Av. Cemil Yavuz Aksu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Dr. Ziya Taşkent, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar yapacak. 

KONFERANS KONULARI

Bu arada konferansta birinci oturumda "Sanatta yeni teknolojiler ve perspektifler", ikinci oturumda "Sanat ürünlerinin eser niteliği ile mali ve manevi haklar", üçüncü oturumda "Sanat ürünleri üzerindeki hakların ihlali ve diğer haklar", dördüncü oturumda "Sanat ürünleri üzerine çeşitli konular" ele alınacak.


Anahtar Kelimeler: Hukuk' sanat telif hakları konferansı

YAZARLAR