SİVİL TOPLUM

SİVİL TOPLUM Haberleri

TÜRKAV Aksaray'da nöbet değişimi

TÜRKAV Aksaray Şubesi’nde yapılan törenle Başkan Oğuz Aktaş görevi İzzet Karatay’a devretti.

TÜRKAV Aksaray
SİVİL TOPLUM 7.12.2022 20:05:00 0

AKSARAY (üçüncüsayfahaber) - TÜRKAV Genel Merkezi'nin onayı ile yapılan görevlendirmeyle Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Aksaray Şubesi’nde yapılan törenle Başkan Oğuz Aktaş görevi İzzet Karatay’a devretti.

Devir teslim törenine, MHP Aksaray İl Başkanı Av.Mustafa Çölkesen, Aksaray Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhsin Arslan, MHP Aksaray Teşkilatı mensupları, Türkiye Kamu-Sen Aksaray İl Temsilcisi Taner Kara ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Toprak, TÜRKAV üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı.

Daha sonra TÜRKAV Aksaray Şube Başkanı Oğuz AKTAŞ veda konuşması yaptı. Konuşmasında yaptığı hizmetleri anlatan Oğuz AKTAŞ teşkilat yöneticilerine ve dava arkadaşlarına teşekkür etti. Görevi devreden Oğuz Aktaş'a teşekkür plaketi takdim edildi.

BAŞKAN KARATAY'IN TEŞEKKÜRÜ

Teşekkür konuşması için kürsüye gelen TÜRKAV Aksaray Şubesi yeni Başkanı İzzet Karatay şöyle dedi: 
"Asaletini binlerce yıllık tarihinden, gücünü şehitlerinden, fikrini Başbuğundan alan, Sadakati yalnız Allah’a, milletine ve devletine olan kutlu davanın yiğitleri Ülküdaşlarım!

Dava kutluysa uğrunda çekilen çile de kutsaldır dedik, Ay yıldıza söz vererek daha çocuk yaşta bu davaya gönül verdik.

Taşını yastık, toprağını yatak edindiğimiz karış toprağı Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu cennet vatanı emperyalistlere, hainlere, bölücülere, iş birlikçilerine teslim etmedik etmeyeceğiz, başaracağız diye yeminler ederek söz verdik.

Yıllarca milletimizi uyarmaya, uyandırmaya çalıştık ancak milletimiz gerçekleri 15 Temmuz musibeti ile görebildi. Ve bugünlere geldik.

Şimdi, Önümüzde 2023 gerçeği var. 15 Temmuzun rövanşını almak isteyen bütün hainler aynı safta toplanmış bekliyor. Bu anlamda 2023; hak ile batılın, küfür ile imanın savaşı olacaktır. Bu noktada dün, bu gün, yarın ve hatta kıyamete kadar Bizim tarafımız da duruşumuz da nettir, bellidir.

İşte böyle kritik bir süreçte bana layık görülen Vakıf Başkanlığı görevi için hepinize teşekkür ederim. 
Yükümün ne kadar ağır, sorumluluğumun ne kadar büyük olduğunun farkındayım. Ama kutlu davamız ve teşkilatımız bana güç veriyor.

Cennet mekân Başbuğumuz diyor ki: Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktir. Davamızın geleceği birliktedir. Birlik-beraberlik içinde olmaktır.
Şikâyet etmeye değil çözüm üretmeye daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. Bu sebeple her zaman istişare, az laf, çok iş yapmaya niyet ediyoruz.
Fikir ve önerilerinize her zaman açık olacağız. Teşkilatımızın siz değerli üyelerini her zaman kutlu ocağımıza, samimi yuvamıza memleket kokulu sohbetler eşliğinde çay içmeye bekleriz.
Sözlerime son verirken Şahsım ve Yönetim kurulum adına kutlu bayrağı devraldığımız bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan ve bu günü gerçekten özel kılan, tüm teşkilat başkanlarıma ve şu salonu dolduran siz gönül dostlarıma, ülküdaşlarıma, dava arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.
Birliğimiz, dirliğimiz daim; vatanımız, milletimiz ve devletimiz kaim olsun.

Var olsun Teşkilat
Var olsun Ülkücü Hareket
Var olsun Devletin Asil Evlatları
Ne Mutlu Türküm diyene…"

 

#TÜRKAV #Aksaray #MHP #MHPAksaray
 


Anahtar Kelimeler: TÜRKAV Aksaray' nöbet değişimi

YAZARLAR