EĞİTİM

EĞİTİM Haberleri

TVF Spor Lisesi'nde mezuniyet coşkusu

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı TVF Spor Lisesi Mezuniyet Töreni, TVF Ziraat Bankkart Voleybol Salonu’nda düzenlenen törenle yapıldı.

TVF Spor Lisesi
EĞİTİM 1.06.2024 22:55:00 0

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı TVF Spor Lisesi Mezuniyet Töreni, TVF Ziraat Bankkart Voleybol Salonu’nda düzenlenen törenle yapıldı.

Törene; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tülüce, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, TVF Spor Lisesi Müdürü Mehmet Tuna, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ törende yaptığı konuşmada ”Bu mutlu günü bize yaşatmakta en büyük pay sahibi olan değerli öğretmenlerimiz, velilerimiz, altın değerindeki evlatlarımız hepiniz hoş geldiniz. Buraya ilk geldiğinizde sınavla başlayan, aradan geçen 4 yılda, Türkiye Voleybol Federasyonu olarak elimizden geldiği kadar şahsım ve personelimizle birlikte sizlere babalık, annelik yapmaya çalıştık, gayret gösterdik. Evlatlarınızı buraya bizlere teslim ettiğiniz günden bugüne kadar, evlatlarınıza iyi bir annelik, babalık yaptıysak hakkımız helal olsun, sizler de haklarınızı helal ediniz. Altın değerinde bu çocukların Türk sporuna yaptıkları katkı, 2 yıl önce dünya şampiyonu, bu yıl dünya üçüncüsü oldular. Türk voleybolu ülke sınırlarını aşmış, Avrupa ve dünyada boy gösteriyor. Biz bir projeyle yola çıktık. Burada gerçekten bizim gözümüzün önünde okulumuz eğitimin en iyisini verdiğine inanıyorum. Yurdumuzdan, yemekhanesine kadar en iyi imkanları sağladığımıza inanıyorum. Evlatlarımız gece gündüz, ağabeylik, annelik, babalık yapan, şahsımdan daha çok okul müdürü başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum. Okul aile birliğimize de sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum. Türk sporuna, Türk eğitimine faydalı olacak nesiller yetiştirmek için bundan sonrada elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Mezunlarımızı bugün gönderiyoruz, ancak her yıl bir bu kadar daha yeni öğrencimiz aramıza katılacak. Yaptığımız protokoller ile burayı takip eden Milli Eğitim Bakanlığımıza ve Gençlik ve Spor Bakanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Gençler sizleri seviyoruz. Bu vatanın aydın yüzleri, aydın insanlarısınız. Her nerede ne görev yaparsanız yapın ülkemizi gururla temsil edeceksiniz. Ancak voleybolu sevmekten vazgeçmeyin. Voleybol sizi çok seviyor” dedi.

Törende, dereceyle mezun olan öğrencilere plaketlerinin takdim edilmesinin ardından, mezun olan 85 öğrenciye diplomaları verildi.

Ankara/www.ucuncusayfahaber.com.tr


Anahtar Kelimeler: Lisesi' mezuniyet coşkusu

YAZARLAR