ÜLKÜ OCAKLARI

ÜLKÜ OCAKLARI Haberleri

ÜLKÜ OCAKLARI İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARI UNUTMADI

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı kurban bayramında 250 kurban kesimi yapıp yaklaşık 1250 vatandaşımıza kurban payı dağıtımı yaptı.

ÜLKÜ OCAKLARI İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARI UNUTMADI
ÜLKÜ OCAKLARI 18.06.2024 15:28:00 0

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı kurban bayramında 250 kurban kesimi yapıp yaklaşık 1250 vatandaşımıza kurban payı dağıtımı yaptı.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül şunları söyledi: 

 

 

"Öncelikle Allah'ın rızası için vatana kurban olan şehitlerimizin, gazilerimizin aileleri başta olmak üzere, Tüm Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, Vatanımıza, Milletimize hayırlar getirmesini, birlik ve beraberliğimizi her zamankinden daha güçlü kılmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruzum. Kurban bayramımızın ilk iki günü Ülkü Ocakları Genel  Merkezimiz ve Avrupa Türk Konfederasyonunun destekleri ile ilimize gönderilen 250 adet kurbanımızı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak için tüm teşkilatlarımız ile kurban kesim alanındaydık. 

 

 

Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin talimatı ve  Genel Başkan Yardımcımız Lütfü Nebioğlu ve MHP Milletvekilimiz Mehmet Fendoğlu'nun katılımı ile yaklaşık 1250 ihtiyaç sahibi vatandaşımızın tek tek evlerine gidip Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin selamlarını iletip, Kurban İbrahim'ce bir duruş, İsmail'ce teslim oluştur. Yüce Allah'a tevekkülün asırları aşan bereketidir diyerek, bayramlarını kutladık.

Kurban kesim alanımızda bizleri yanlız bırakmayan, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcmız Lütfü Nebioğlu'na MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu'na, MHP İl Başkanı Gökhan Gök'e, MHP Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz'e, MHP Kuluncak İlçe Başkanı Cahit Aslan'a, Türkav Malatya İl Başkanı Bünyamin Boran'a, Kamusen İl Temsilcisi Fevzi Şahin'e , teşkilatımızın emektarlarına ve  ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kurban payı ulaştırmak için iki gün boyunca buradan ayrılmayan teşkilatımızın yiğit nozkurtlarına teşekkür ederim."

Malatya/www.ucuncusayfahaber.com.tr 


YAZARLAR