'Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı' tamamlandı

"Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı" gerçekleştirildi.

ÜLKÜ OCAKLARI 26.05.2024 23:11:00 0

Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticileri ve İl Ocak Başkanlarının katılımıyla 24-25-26 Mayıs tarihlerinde Ankara Kızılcahamam Patalya Otel'de "Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı" gerçekleştirildi.

Ülkücü Şehitler Anıtında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ziyaretinin ardından eğitim programı 25 Mayıs tarihinde ilk dersi vermesiyle başladı.

 

 

Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı kapsamında “Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve MHP’nin Tarihi Hakkında Notlar” oturumu MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Edip Semih Yalçın tarafından gerçekleştirildi.

Program kapsamında “Küreselleşme, Siyasal İletişim ve Liderlik” oturumu MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zühal Topçu tarafından gerçekleştirildi.

“MHP’nin Adalet, Hukuk, Demokrasi Anlayışı ve Bu Alanda Önemli Katkıları” oturumu MHP MYK Üyesi, Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Doç. Dr. Turan Şahin tarafından gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı kapsamında ayrıca “Siyasette sorun çözme ve karar verme”, "Şehirlerimizin gelişmesine katkı sunacak politika önerileri üzerine değerlendirmeler" başlıklı oturumlar tertip edildi. 

 

 

Oturumlar, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zühal Topçu'nun ve MHP MYK Üyesi, Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Doç. Dr. Turan Şahin'in başkanlığında oluşturulan gruplar tarafından gerçekleştirildi.

Ankara/www.ucuncusayfahaber.com.tr


YAZARLAR