ÜLKÜ OCAKLARI

ÜLKÜ OCAKLARI Haberleri

Ülkü Ocakları ile her perde umuda açılır

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, depremzede çocuklara yönelik aktivitelerine bir yenisini ekliyor.

Ülkü Ocakları ile her perde umuda açılır
ÜLKÜ OCAKLARI 10.07.2024 00:19:00 0

Abdulvahap DOĞU bildiriyor

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, depremzede çocuklara yönelik aktivitelerine bir yenisini ekliyor. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, çocukları için “Açık Hava Sineması ve Çocuk Şenliği” projesini başlatacaklarını ifade ederek etkinliğe tüm aileleri ve çocuklar davet etti.
6 Şubat’tan bu yana depremzedeleri yalnız bırakmayan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, depremzede çocuklar için her hafta farklı konteyner kentlerde ‘Açık Hava Sineması ve Çocuk Şenliği’ düzenleyecek. 

İlk etkinliğin 13 Temmuz Cumartesi günü Teknokent konteyner kentte saat 18.30'da gerçekleştirileceğini bildiren Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, yaptığı açıklamada etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi:

“Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak deprem felaketinden bugüne hiç yalnız bırakmadığımız çocuklarımız için “Açık Hava Sineması ve Çocuk Şenliği” projemizi başlatıyoruz.
Her hafta farklı bir konteyner kentte gerçekleştireceğimiz çeşitli ikramlar ve aktivitelerin yapılacağı etkinliğimize tüm aileler ve çocuklarımız davetlidir.”

MALATYA / www.ucuncusayfahaber.com.tr


Anahtar Kelimeler: Ocakları perde umuda açılır

YAZARLAR