Victor Osimhen: Önemli olan kazanmamızdı

Victor Osimhen: Önemli olan kazanmamızdı

Victor Osimhen: "Önemli olan kazanmamızdı"

Victor Osimhen, UEFA Avrupa Ligi’nde Elfsborg’u 4-3 yendiğimiz müsabaka sonrasında açıklamalarda bulundu.

Osimhen'in açıklamaları şu şekilde:

"Zor olacağını biliyorduk. Rakibin savunmada ne kadar iyi olduğunu biliyorduk. Ellerinden geleni yaptılar. Tabii ki kazandığımız için mutluyuz. Sonlara doğru biraz korkutucu anlar yaşadık. Sonunda üç puanı aldığımız için mutluyuz. Gol atamadım fakat önemli olan takımın kazanmasıydı. Rakibe saygı duyuyoruz. İyi mücadele ettiler. Sonunda kazandığımız için çok mutluyuz.

"ICARDI İLE ÖNÜMÜZDE HİÇBİR SAVUNMA DURAMAZ"

Icardi ile oynamak çok heyecan verici. Oyun kurulumuna da bazen katılıyor. Neredeyse bana asist yapıyordu. Çok büyük bir oyuncu ve deneyim sahibi. Onunla oynamak sıra dışı bir şey. Çok keyif alıyorum. Birbirimizi anladığımızı sahada görüyorsunuz. Bence beraber oynadığımız zaman karşımızda bir savunma duramayacaktır. Onunla oynayabildiğim için çok mutluyum."

 


 

Gabriel Sara: "Büyük takım olduğumuzu gösterdik"

Gabriel Sara, UEFA Avrupa Ligi’nde Elfsborg’u 4-3 yendiğimiz müsabaka sonrasında açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı futbolcu, “Çok iyi bir oyundu. İkinci devre bir konsantrasyon kaybı oldu. Bunun olmaması gerekiyordu; fakat büyük takım olduğumuzu gösterdik. İki gol yesek de oyundan düşmedik ve mücadele etmeye devam ettik. Neleri iyi ve kötü yaptığımıza bakacağız. Onun üstünden dersler çıkarıp devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

 

Yunus Akgün: "Emin adımlarla ilerliyoruz”

Yunus Akgün, UEFA Avrupa Ligi’nde Elfsborg’u 4-3 yendiğimiz karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yunus’un maç sonu değerlendirmesi şu şekilde:

“Ankara’dan üzücü bir haber aldık. Terör saldırısı olmuş şehitlerimiz var. Öncelikle başsağlığı diliyorum. Üzücü bir durum gerçekten. 4-3 kazandık, kazanmak önemliydi. Takımı iyi analiz ettik aslında geçiş oyununu iyi oynayan bir takımdı. Bunun önlemini almaya çalışıyorduk. Kazandığımız için mutluyuz, 7 puan yaptık Avrupa’da. İnşallah böyle devam ederiz.

Hedeflerimiz ligde ve Avrupa’da kupaları kazanmak. Emin adımlarla ilerliyoruz. Gerçekten iyi giden, namağlup bir Galatasaray var. Çok güzel bir aile ortamımız var. Herkes keyif alıyor oynadığı futboldan. İnşallah böyle devam ederiz.”

Yunus, PFDK’ya sevk edilmesiyle ilgili kendisine yöneltilen soruya ise şu şekilde cevap verdi:

“Paylaşımlarımı sosyal medya ekibim yapıyor, orada hiçbir kişiye veya yere hakaret söz konusu değil. Beni kime sorarsanız sorun beni tanıyan herkes böyle bir karakterde olmadığımı bilir. Böyle anlaşıldıysa çok üzülüyorum tabii ki. Hiçbir yere hakaret etmeden kendi marşımızla bir paylaşım bu. Farklı yerlere çekilmesi üzücü. Takım kazandıktan sonra attığım bir şeydi.”