Yenimahalle Çarşı Veteriner Kliniği hizmete açıldı

Yenimahalle Çarşı Veteriner Kliniği hizmete açıldı

Yenimahalle Çarşı Veteriner Kliniği hizmete açıldı

Ankara/www.ucuncusayfahaber.com.tr


"Çarşı Veteriner Kliniği” Yenimahalle'de düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.
Kliniğin açılışı ile ilgili olarak Kürşad Erdinç “Rahmetli babam Taşmedreseli Caner Erdinç ile ailemizin 1960’lı yılların sonunda yerleştiği Yenimahalle semtinde, mesleğimi icra etmek amacıyla bir veteriner kliniği açma hayalimizi, geç de olsa gerçekleştirmek için yola çıktık. Ankara’da yeni şubemiz olarak Ragıp Tüzün Caddesi’nde Çarşı Veteriner Kliniği’ne tüm baba dostlarım ve büyüklerimin katılımı ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kürşad Erdinç, Ragıp Tüzün Caddesi 174/b adresinde hizmet verecek olan Yenimahalle Çarşı Veteriner Kliniği'nin açılışına katılanlara teşekkür etti.

 

Kürşat Erdinç şunları söyledi:

"Başta bizleri bugüne getiren ve yetiştiren kıymetli ailelerimize MHP Ankara İl Başkanımız Sn. Alparslan Doğan’a , MHP MYK Üyelerimiz Sn. Fatih Çetinkaya, Sn. Kürşat Azkur, Sn. Özmen Alp Giray Erdemir’e, MHP Isparta İl Başkan Yardımcımız Sn. Buğra Durmaz’a , Taşmedreseli Ülkücüler Genel Başkanı Sn. Mehmet Yamtar Çelik’e ve yönetimine, MHP Ankara İl Yöneticilerine, MHP Gölbaşı İlçe Başkanımız Sn. Abdurrahman Özçelik ve yönetimine , MHP Yenimahalle İlçe Başkanımız Sn. Hüseyin Altınok ve yönetimine , MHP Meclis üyelerimize , geçmiş dönem Eskişehir Milletvekilimiz Sn. Nurullah Sazak’a , Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılarımız Sn. Umur Güzerin ve Sn. Hüseyin Yazıcıoğlu’na , Ankara İl Ocak Başkan Yardımcımız Sn. Halil Batur’a , İlçe Ocak Başkanlarımız’a , Türk Veteriner Hekimler Birliği Vakfı yönetimi ve Ankara Temsilciliği ‘ne, değerli meslektaşlarımıza  ve üstümde emekleri ödenemeyecek baba dostlarım Fikri Yılmaz, Fatih Doğan ve Hakan Ocaklı’ya Yenimahalle’de faaliyete geçen “Çarşı Veteriner Kliniği” mizin açılışına katılarak bizleri onure etmelerinden dolayı teşekkür ederiz."