Yer gök Kırmızı Beyaz

Taraftarlarımız EURO 2024 Coşkusunu Hamburg Sokaklarında Beraber Yaşadı

Yer gök Kırmızı Beyaz
SPOR 26.06.2024 23:56:00 0

Taraftarlarımız EURO 2024 Coşkusunu Hamburg Sokaklarında Beraber Yaşadı

A Millî Takımımızın bu akşam 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda Çekya ile karşılaşacağı müsabakanın öncesinde A Millî Takımımızı desteklemek üzere maçın oynanacağı Hamburg'da bulunan taraftarlarımız, Türkiye Futbol Federasyonu'nun üçüncü kez organize ettiği "Taraftar Yürüyüşü" etkinliğinde buluştu.

Etkinlik, taraftarlarımızın yerel saatle 16.00'dan itibaren Stellingen Tren İstasyonu'nda kurulan Fan Zone'da toplanmasının ardından DJ performansı ile başladı. Millî formaları ve ellerindeki Türk bayraklarıyla alana gelerek çalınan şarkılara ve marşlara hep bir ağızdan eşlik eden taraftarlarımız, tutkulu tezahüratlarıyla A Millî Takımımızın EURO 2024'teki son grup maçı öncesinde bu büyük coşkunun birer parçası oldu.

Turnuvadaki ilk maçımıza çıktığımız günden bu yana "Tarihin izinde, zafer yolunda" mottosuyla her maçımızdan önce düzenlenen ve taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerin üçüncüsü, Millî Takım Taraftar Otobüsü eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşle devam etti. Renkli görüntülere sahne olan yürüyüş, karşılaşmanın oynanacağı Volkspark Stadyumu'nun önünde sona erdi


Anahtar Kelimeler: Kırmızı Beyaz

YAZARLAR