Yıldız “Yapılan iftira ve hakaretlerin hesabı hukuk önünde tek tek sorulacak"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, Milliyetçi Ülkücü Harekete hakaret ve iftiraların bir heyet tarafından kayıt altına alındığını açıkladı.

Yıldız “Yapılan iftira ve hakaretlerin hesabı hukuk önünde tek tek sorulacak
SİYASET 16.06.2024 00:56:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, Milliyetçi Ülkücü Harekete  hakaret ve iftiraların bir heyet tarafından kayıt altına alındığını açıkladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız “Yapılan iftira ve hakaretlerin hesabı hukuk önünde tek tek sorulacak, hiç kimsenin  yaptıkları yanına kâr bırakılmayacaktır” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şunları kaydett:i

"Türk Devleti siyasi olarak işgalci, ekonomik olarak sömürgeci, 
kültürel olarak asimilasyoncu diyen Marksist bölücü katil sürüsüyle seçimler başta olmak üzere  her  türlü politik  işbirliği yapan, 
ahlaki hiçbir disipline bağlı olmayan çok sayıda etki ajanının ekranlarda;
Ülkücü - Milliyetçi Harekete karşı sergiledikleri saldırgan tutum dikkatle izlenmekte, menfur bir cinayet nedeniyle yapmış oldukları hakaret ve iftiralar çoğunluğu hukukçulardan oluşan bir heyet tarafından kayıt altına alınmaktadır.

Yapılan iftira ve hakaretlerin hesabı hukuk  önünde tek tek sorulacak, hiç kimsenin  yaptıkları yanına kar bırakılmayacaktır.

İslam düşüncesinde, adaletin ne olduğuyla ilgili bir tartışmada söylenecek ilk söz, onun Allah‘ın bir emri olduğudur.

Adaleti temin, imandan sonra en faziletli ibadet

O, Hakkın terazisi,vicdanın sesi,hukukun ruhu, ahlakın özüdür.

12 Eylül Yargılamasında olduğu gibi ,mezhep,meşrep,mensubiyet taassubu zaman zaman uygulayıcının elinde onu kör bir bıçağa çevirmektedir.

İslam inancına göre adaleti temin, imandan sonra en faziletli ibadettir.
İtikadımıza göre adalet,tevhid inancının yeryüzündeki tecellisidir.

Ekranlarımız yargı görevi yapanlara talimatlar yağdıran, iftira etmekte sınır tanımayan, sosyal medya mahkemeleri kurarak adliyeye karşı suç işleyen, Google’dan okuyup ekrandan söyleyen tiplerden geçilmiyor.

Yargı görevi yapanlara hatırlatma

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesince 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesiyle 4 bin 8 adli, 290 idari yargı mensubu olmak üzere toplam 4 bin 298 yargı mensubunun yeri değiştirildi, 20 İl’e yeni Başsavcı atandı.

Yargı görevi yapanlara, oturdukları koltuğun Peygamber postu olduğunu hatırlatır,
her birine yeni görevlerinde başarılar dilerim."


YAZARLAR