Zakir TERCAN / HAREKET


Adam gibi adam...

Dualarım onunla! Çünkü o çok edepli, ahlaklı, genç yaşına rağmen her şeyi iyi bilen ve gören, insana önem veren, davası ve partisi için var olan adI gibi yiğitdir…


Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ı öncelikle dua ve muhabbetle selamlıyorum. Dualarım onunla! Çünkü o çok edepli, ahlaklı, genç yaşına rağmen her şeyi iyi bilen ve gören, insana önem veren, davası ve partisi için var olan adI gibi yiğitdir…

Şerefliymiş gibi yaşayan şerefsizleri iyi biliriz…

Bir cinayetten ötürü; sürekli Ülkü Ocakları Genel Başkanımız hakkında dedikodu, fitne, iftira, gıybet yapıp duruyorlar. Ben hem bu dünyada hem öbür dünyada şahitlik ederim ki; Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım, söz konusu cinayetle ilgisi, alakası yoktur, olmaz da.

Yolu doğru olanın yükü ağırda olsa, onun yardımcısı Allah olur…

Fikrini savunamayanlarla birlikte olamayız. Soluğu kesilince saklanıp, zoru görünce kuytuya girenlerle birlikte yürüyemeyiz. Allah sizi yarı yolda bırakmayan, şüphe ettirmeyen, günü için değil ömrü için isteyen insanlarla karşılaştırsın…
Bunlar; ha yılan ha şeytan! Biri zehirini akıtır, diğeri hançerini!

Dünyanın kahbelikleri, şerefsizlikleri yağmur gibi üzerine gelse yine de Allah'ın, Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’a yardım edeceğinden zerre şüphe duymam. Ömrünü davasına ve partisine adayan, davası için çalışan, Türk gençlerine her konuda yardımcı olan, sahip çıkan, ilkeli dürüst, erdemli, asil ruhlu, erdemli, adam gibi adamdır. Sabır deryasıdır.

Hz. Ali demiş ki: “Eğer zalim ısrarla zulme devam ediyorsa, bil ki sonu yakındır. Eğer mazlum da ısrarla direniyorsa, bil ki zafer yakındır.”

Ahmet Yiğit Yıldırım, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin, Başbuğumuzun ve Ülkücülerin emanetini namus bilmiş, şerefiyle, haysiyetiyle mücadele etmiş, rant peşinde koşmamış, haram ile işi olmamış dürüstlük timsali bir Genel Başkandır.

Allah sabredenlere sabrın acısını unutturacak bir lütuf verir…

Ahmet Yiğit Yıldırım'ın, Lider Devlet Bahçeli’ye, olan saygısı, sevgisi sonsuzdur. O Bilge Liderinin yolunda yürüdüğünden dolayı çok iftiralara uğrayan bir candır.

Farabi'den ibretlik bir tespit; “Kendi menfaati uğruna her şeyi yok sayan insanların eninde sonunda varacağı yer hüsrandır.”

Ahmet Yiğit Yıldırım, paraya-pula önem vermeyen, malını-mülkünü kutsal davaya harcayan, Ülkü Ocakları Genel Merkezini ayakta tutan, sırtlayan temiz bir yürektir o!

Konfüçyüz der ki: “Yüksek insanlar adalet için, alçak insanlar menfaati için çaba gösterir.”

Ahmet Yiğit Yılmaz’a, atılmayan iftira, söylenmeyen söz kalmadı. Ama o hep sabretti, sustu, kimseye bir acı laf söylemedi ve terbiyesini bozmadı. Çünkü o hep terbiyesi ile yaşayan terbiyeli bir Genel Başkandır.

Kimse unutmasın ki; yanlış hayat doğru yaşanmaz...

Ahmet Yiğit Yıldırım’a, akla hayale gelmeyen hakaretler ettiler, vicdansızca saldırdılar, ahlak sınırlarını aşarak, ahlaksızca hakeret ettiler. O sabretmeyi tercih etti Allahına sığındı. Çünkü; o masum, suçsuz. Adalet yerini bulacak herkes utanacak.

Yazar Yıldıray Çiçek diyor ki: “Brütüs gibi elinde hançerle bekle ama dergâhta bekleyen derviş rolü oyna… “Bir lokma, bir hırka” sözünü dilinden düşürme ama dünya malı için en şehvetli halinle sinekten yağ çıkar… Kutsal davaları sömürmek için bünyeye giren parazit ol ama nesli tükenmiş kahraman gibi davran.”

Kalbin ne kadar iyi olursa olsun bazılarının kötülükleri yüzünden fesada uğrayabilir. Kalbin ne kadar doğru bir istikamette giderse gitsin, yaşadıkları ve karşılaştıkları yüzünden yolundan olabilir. Fakat bir kalbin niyeti güzelse başına ne gelirse gelsin her dem yeniden yeşerir.

Eşşeğe çok değer verirsen kendini yarış atı zannedermiş!

İzzet Ulvi Yönter diyor ki: “Bilmeyen ne bilsin bizi, bilenlere selam olsun… Adam gibi duranlara, hesabi değil hasbi olanlara selam olsun… Ülkemizi, milletimizi, kutlu davamızı, ahlak ve hakikat üzere yaşayan gerçek dava arkadaşlarımızı koruyup kollamasını Nusreti İlahiden niyaz ve tazarru ediyorum… Hesaplaşacağız, velakin helalleşmeyeceğiz.”

Ben Allah’ın adaletine güveniyorum…

Zakir Tercan olarak, saygıdeğer Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yılmaz’ın her daim yanında olacağımı, sahipleneceğimi, sahip çıkacağımı, şartlar ne olursa olsun canımdan bir parça olarak bağrıma badacağımı açık yüreklilikle ifade ediyorum!

Allah gönlünüzü güzelleştirsin, yolunuzdan kötü kalplileri temizlesin, kaderinize hayırlı kişileri denk düşürsün, hayatınızdan mutluluğu, yanınızdan sevdiklerinizi, yarınlarınızdan huzuru eksiltmesin…

Zakir Tercan

YAZARLAR