Halil KAYA / SELÇUKELİ


Ağabey öğüdü

Sayın Devlet Bahçeli'nin bu gün IYI Parti kongresiyle igili yaptığı değerlendirme ve örtük mesajlarda hesabilik yoktur; samimi ve hasbidir.


Sayın Devlet Bahçeli'nin bu gün IYI Parti kongresiyle igili yaptığı değerlendirme ve örtük mesajlarda hesabilik yoktur; samimi ve hasbidir.

Muhatapları eğer anlıyorlarsa onlara da ağabeylik yapmaktadır Sayın Büyüğümüz...

Herkes bilir ki Sayın Bahçeli'nin derdi vatandır. Sayın Bahçeli siyasi hesapları çoktan aşmıştır.

Son seçimler göstermiştir ki, Türkiye oldukça karanlık bir siyasal tablonun tehdidine girmiştir. Burada müttefiğimiz Ak Parti'nin ekonomik uygulamalarda dediğim dedik Şimşek'li görüntüsü ve sandıkta bize karşı takındığı samimiyetsiz tutum kadar; IYI Parti'nin geçen dönemde keskin bir şekilde belirlediği çarpık tavır ve kabullerinin bu güne sirayet etmiş hali de etkili olmuştur.

Artık olan olmuş, kim ne yaptıysa yapmıştır. Önemli olan Türkiye'nin BEKASIDIR.

Yedi, sekiz senelik geçmişle hesaplaşmanın askıya alınmasında yarar vardır.

IYI Parti Pensilvanya'ya rehin görüntüsü ve o görüntüyü oluşturan yönlerinden kendisini bir an önce kurtarmalı; siyasi birikimi tecessüm etmiş Akşener ile devam demeli ve behemahal Cumhur İttifakının yanında vaziyet almalıdır.

Bu ülke geleceği için boyunlarına borçtur, parti olarak kalıcılıkları da buna bağlıdır.

Geçmişte kadrolarının çoğuna da ağabeylik yapmış Sayın Bahçeli'nin bu samimi değerlendirmelerinden faydalanma yoluna gitmeleri tavsiye ve beklentimizdir.

Biliyorum, pek çok arkadaşım bu tavsiyelerim için bana kızacak ama; ben daima Sayın Devlet Bahçeli'nin izini takip etmeyi tercih ediyorum.

Hayırlı bayramlar...

10.NISAN.2024
Halil Kaya 
KONYA

YAZARLAR