Ramazan DURMUŞ / GELDE YAZMA

Tarih: 17.04.2024 23:59

Avucunu yala!

Facebook Twitter Linked-in

AK'laşamayan AKP’lilere göbek attıran bir yazı ile günü başlatan figür Abdulkadir Selvi…

Ak Parti'ye sözüm ona ayar veriyor! 

Hürriyet gibi bir medyaya yuvalanan bu zatı muhterem, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKP’nin kuruluş dönemi ilkelerine geri döneceğini iştahlı dökmüş zehirli köşesine…

Ağzındaki baklayı da çıkarıyordu satırlarında… 

Gezicilerin hapiste tutulması fayda sağlamamış da, AKP kuruluş dönemi ilkelerine geri dönecekmişmış.

“Kızıl Soros” Osman Kavala’nın hapiste tutulması, Gezicilerin yıllarca hapis yatacak olmasının Türkiye’ye ne yararı var? AK Parti’ye ne fayda sağlıyor? diye soruyor!

Gerçekten de hiç kimseden çekmedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bunlardan çektiği kadar…

Bu tayfaya ‘medya eliti’ deseler de gerçekten de medya sektörümüzün, demokrasinin dördüncü kuvvetini çürütenler…

Selvi, MHP Genel Sekreteri sayın İsmet Büyükataman'ın ifadesiyle, köşe yazısında Cumhur İttifakı’na dilinin altında sakladığı zehirle istikamet çizmeye yelteniyor.

Biliyoruz ki Abdulkadir Selvi'nin bu sipariş kelimeleri Türkiye’yi tahakküm altına almak isteyen çevrelerin dili… 

Abdulkadir Selvi morarmış mıdır bilemem ama sayın Cumhurbaşkanımız, Abdulkadir Selvi'nin yazısının havanda su dövmeden ibaret olduğun şu sözlerl   isim vermeden ortaya koyuyordu grup toplantısında:

“Bu seçim sonuçlarını fırsat bilerek AK Parti'yi yıpratmaya kalkışanları da gayet iyi biliyoruz. Eleştiri tamam ama AK Parti'yi eleştiri ya da özeleştiri maskesi altında hırpalamaya kalkışanlara asla müsaade etmeyiz AK Parti'ye ayar vermeye kalkışanlara rıza göstermeyiz….”

Evet Abdulkadir Selvi, kimin sözcüsü olursan ol "AK Parti üzerinden kendilerine şahsi ikbal devşirme emelleri olanlara da ekmek çıkmaz" uyarısı da yine sayın Cumhurbaşkanımızdan…

Sen avucunu yalamaya devam et…

Gezicilerle yat kalk… Hatta biraz DEM'len Sayın Cumhurbaşkanımızın şu sözlerine de yeni bir güzelleme yapmadan önce kulağına küpe eyle:

Bak Cumhurbaşkanımız mahalli idareler seçimlerinin sarhoşluğuyla terör sevicilerine moral verenlere ne diyor:

"Milletimizin, belediye meclislerinde bize denetim yetkisi verdiği illerimizde inşallah bu görevimizi en güzel şekilde yerine getireceğiz. Şehirlerimizin kaynaklarının terör örgütlerine, reklam ajanslarına, açgözlü fırsatçılara, tufeylilere değil orada yaşayan insanlarımıza harcanmasını temin için gereken her şeyi yapacağız. Bölücü terör örgütünün şehirlerimize ve vatandaşlarımıza tekrar musallat olmasına kesinlikle fırsat vermeyeceğiz."

Şüphesiz bu sözler DEM'lenenleri hoplatacak… 

Sen ve senin gibi Cumhur İttifakı daha doğrusuMilliyetçiÜlkücüHareketdüşmanlarınıda çok üzecek çok…

Bakalım çapsız kalem ve kof kelam sahipleri gerçeği ne zaman anlayacak?


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —