Göksal BEŞKAYA / ODAK

Tarih: 03.02.2024 11:17

Ben kavgası!

Facebook Twitter Linked-in

Şahsi ihtiras peşinde koşanların kulaklarına küpe olması gereken şu sözler hala Gazi Meclisin koridorlarında yankılanıyor…

Hatırlatalım!

“-Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen bir dava insanı, şartlar oluşmadan, millet takdir etmeden, dolambaçlı yollardan ve sipariş edilmiş hiçbir makama talip olmaz, hiçbir koltuğa tenezzül etmez!”

Evet bu sözler Devlet sözü idi…

Koltuk sevdalılarını uyarırken devam ediyordu Lider Devlet Bahçeli:

“-Bir günlük saltanat için binlerce yıllık milli mirası hiçbir namerde, hiçbir çıkarcıya çiğnetmem.”

 

 

Evet, Cumhur İttifakı şahsi çıkarlar, kirli pazarlıklar, koltuk, makam, kişisel hırslar için değil; vatan müdafaası ve ülkeye millete hizmet için var. 

Bu birliktelik aziz milletin özünü bizzat kendisini temsil etmektedir. Bunun aksini düşünüp tersine yol katetmek isteyenler tüm kamuoyunun gözleri önünde pastadan bir parçada ben koparayım kavgası veriyor.

Gaflet, dalalet kimin umurunda…

Muhalefetin ve de peşinden sürüklenen avanelerinin yegane amacı ne millettir, ne hizmet. Ne de ülke. 

Tek dertleri şahsi ihtiraslarını ve şahsi çıkarlarını gözetip milleti tekrar vesayetlere teslim edip yeniden müstemleke hale koymaktır. 

Bunun için 31 Mart yerel seçimleri ülkemiz için çok önem arz ediyor.

PKK’nın siyasi ayağını Gazi Meclisimize sokarak milletimizin bağrına bir hançer gibi saplayan CHP zihniyetinin Güneydoğu ve Doğu illerinde hainlere teslim ettiği belediyelerin hep birlikte millete değil de PKK terör örgütüne nasılda canhıraş çalıştıklarını hep birlikte gördük. 

Bunun için artık “YETER SÖZ MİLLETİNDİR” deme vakti gelmedi mi?

Artık ülkemizin geleceğine oy verme vakti gelmedi mi…


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —