Ayşe ALP / SATIRARASI


Beş benzemez ve avanesi

Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri sayın Devlet Bahçeli'yi eleştirme gafletinde bulunan, bu beş benzemez ve avenesi, önce vatana ihanetten ve ihanet edenlere destek vermekten vazgeçmelidir.


Miliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı sayın İsmail Ôzdemir, Aksaray ziyaretinde "Beş benzemezin ortak noktaları, geçmişlerinde içinde bulundukları, davayı satmaktır. Bakın hepsinin geçmişine. Hepsi partilerine ihanet edip ayrılmışlardır, ihanet edenler bir araya gelmiştir" diye Türk siyasetinde Zillet Cephesi için önemli bir tespitte bulundu.

Şöyle bir düşününce, haklılık payı yüzde yüz...  

Babacan ve Davutoğlu cenahı, Ak Parti, Meral Akşener ANAP, DYP, Ak Parti ve sonrasında MHP... Sadet Partisi, kendine... Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal'a derken uzayıp giden bir liste var.

Bugün gelinen noktada, hepsinin, Türkiye Cumhuriyeti'ne ihanet eden HDP ile yakın ilişkileri de gözden kaçmıyor.

Feto bağlantıları ve sevdaları da aşikâr... 

Gerçi onlar "kandırıldık" deyip hatasından dönen Ak Parti'yi suçlayarak, kendi yüz kızartıcı terör sevdalısı bir partinin peşinden gitmegibi suçlarının üstünü kapatmaya callışsalar da, vatandaşın her kesimini bu konuda ikna edemiyorlar.

Öyle ya insandır; beşer şaşar! 

Hata yapan hatasını anlar, ve hatasından döner.

Çünkü hatasını anlayıp dönmek de erdemli bir davranıştır.

Peki bu beş benzemezler, hatasından dönüp, doğru yolu bulan Ak Parti'yi, hala suçlarken, aynı hatayı yapıp HDP ve Fetö ile kol kola yol yürümelerini  nasıl açıklayacaklar?

Hoş, zaten açıklama gereği de duymuyorlar.

Hatta, üstüne bile uğraşıyorlar; yüzsüzlükte, sınır tanımıyorlar.

Bu kadar yüzsüzlük yaparken de, MHP'ye iftira ve çamur atmaktan geri durmuyorlar. 

Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri sayın Devlet Bahçeli'yi eleştirme gafletinde bulunan bu beş benzemez ve avanesi, önce vatana ihanetten ve ihanet edenlere destek vermekten vazgeçmelidir.

Sonra da vatanın ve milletin menfaatine olan işlerde varlık göstermelidir.

Bırakın küçük anketi oyunlarını...

Artık millet yemiyor bunları!

YAZARLAR