Göksal BEŞKAYA / ODAK


Biriler bir şeyler tezgahlıyor yine...

Biriler bir şeyler tezgahlıyor yine.


Kayseri - Pınarbaşı'nda meydana gelen saldırı olayını çarpıtıp MHP Kayseri Milletvekili sayın Baki Ersoy ve Kayseri Ülkü Ocakları Başkanımız sayın Halit Yağmur'u azmettirici olmakla itham eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve fonladıkları fondaş medyacıları çirkin ve mesnetsiz iftiralarıyla halkımız arasına fitne sokmaya devam etmektedirler.

Olay, CHP'lilerin engelli bir vatandaşımızın engeli ile alay etmeleri ve sürekli tahrikleri sonucu yaşanmış olmasına rağmen konuyu farklı boyutlara çekerek burdan siyasi rant elde etme ahlaksızlığını sergileyen CHP, bu sorumsuzluğunun hesabını yargı önünde elbette verecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi'ne Ülkü Ocakları'na ve de mensuplarına her fırsatta sistematik olarak başlatılan saldırı karanlık bir aklın organizasyonudur ki, hedef Cumhur İttifakıdır. Dolayısı ile asıl hedefte Türkiye'dir.

Ülkücü Hareket gaflete düşmüşlerin, satılmışların, emperyal gücün kuklası olmuşların, rant peşinde koşan siyasi şarlatanların her daim korkulu rüyası olmaya, tezgahlanan oyunları bozmaya muktedirdir. O kudrete de sahiptir!

***

Ve bir safsata…

Şimdi bir de “Türkiyeliyim”, “Türkiye milliyetçisiyim” çıktı. 

Bu kelimeler tarihi temeli olmayan, tarihte kullanılmamış ifadelerdir.

Biriler bir şeyler tezgahlıyor yine.

Ajan Ümit yine iş başında..

Türk’üm, Türk milliyetçiyim veya Türkçüyüm denir. 

İspanyol İspanyalıyım, Fransız Fransalıyım diyor mu?

Göksal BEŞKAYA

MHP İstanbul Bahçelievler

Belediye Meclis Üyesi

YAZARLAR