Göksal BEŞKAYA / ODAK


Büyük oyunu iyi görün…

Biz inandığımız davanın, inandığımız Liderin ardında çelikten kaleler olarak durmaya devam edeceğiz. Bütün oyunları bozduğumuz gibi yenilerini de bozup kurdukları tuzakları başlarına geçireceğiz. AND OLSUN.!!!


Milliyetçi Hareket Partisi ve onun Bilge Lideri, Türkiye üzerinde kurgulanan tüm oyunların, tüm tuzakların önündeki tek engeldir.

Bu yüzdendir ki son yıllarda Milliyetçi Hareket Partisi'nde yer alan mevcut veya geçmiş mensuplar üzerinden parti yıpratılmaya ve sindirilmeye, başarabilirlerse yok edilmeye çalışılıyor.

MHP’de suça karışmış insanlar elbette olabilir. Ancak, MHP’de suça bulaşan veya temas eden insanları bahane ederek, MHP’nin varlığına ve bütününe yönelik bir kampanya var. 
İşte bu kampanyanın hedefi de, Türkiye’nin direnç noktalarından en önemlilerinden birine diz çöktürmek ve sonra da imha etmektir.

MHP Türkiye’nin olmazsa olmazlarının en başta gelenlerindendir, bu böyle de kalacaktır.

İhanetin pençesine düşmüş ederi şerefi kadar olan siyaset cambazları her yere olduğu gibi partimize de sızmış olabilir. Fakat Bilge Liderimizin feraseti, keskin zekası hiç bir zaman bu namus fakirlerine fırsat vermedi vermez de.

Dün bir tv programında sunucunun "İlke, bilgi, inanç, dürüstlük, karakter, tarihsel liderlik desem ne dersiniz?" sorusuna "Sayın Dr. Devlet Bahçeli derim." sözleriyle cevap verenler Devlet Bahçeli'yi devirmeye kalkıp MHP’yi ele geçiremeyince ikinci hamlede İYİ Parti'yi kurarak MHP’yi parçalamaya yeltendi ama yine de başaramadılar.

Ardından bir cinayet üzerinden yalan iftira kampanyaları başlatıldı. Ellerinde binlerce Ülkücünün kanıyla gezenler bir anda Sinan Ateş’i sahiplenip sözde hak arayışına giriştiler. Sol cenahın paralı kalemşörleri, fonlanmış tv kanalları Sinan Ateş programları düzenler oldu.

Sinan Ateş cinayeti artık insanlara iftira atma davası olmuştur..

Yapılan bu algı ve iftira kampanyaları 40 yıllık MHP’lileri MHP ve Ülkü Ocakları düşmanı yapıp, HDP’ye, FETÖ’ye tek kelime edemez hale getirdi!..

Öyleyse büyük oyunu iyi görün…

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kavgası da davası da büyüktür ve çetindir.

Kavgası;
Milleti ve Vatanı bölmek isteyenlerledir!.

Davası;
Dünyaya nizam için İ‘LÂ-yi KELİMETULLAH getirmektir.

Bütün mesele işte budur, bu yüzden hedeftedir.

Ama çakallar rüya gördü diye kurdun soyu tükenmez!..

Biz inandığımız davanın, inandığımız Liderin ardında çelikten kaleler olarak durmaya devam edeceğiz. Bütün oyunları bozduğumuz gibi yenilerini de bozup kurdukları tuzakları başlarına geçireceğiz.

AND OLSUN.!!!

Göksal Beşkaya 

Milliyetçi Hareket Partisi Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi 

YAZARLAR