Rauf AYDEMİR / GAZİBEYOĞLU AGRA


Cellatlarınıza aşık olmayın. Sabredin

Cellatlarınıza aşık olmayın. Sabredin


MUTLAKA OKUYUN, HALA AKIL YÜRÜTENLERE DE ANLATIN!....

ABD Temsilciler Meclisi'nin Kurallar Komitesi, Nevada Eyalet Temsilcisi Dina Titus Eylül 2020'de ABD Kongresi tarafından Ermeni soykırımının tanınmasının ardından "Ermeni katliamları" olan bir Kongre Kütüphanesinin adınının "Ermeni soykırımı" olarak değiştirilmesinde önemli rol oynamıştı.

 

 

Bu zevzek Titus, 1 Ekim 2020'de de Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya yönelik, Azerbaycan'ın Ermeni nüfuslu Dağlık Karabağ bölgesine yönelik saldırı operasyonlarını kınayan, Türkiye'nin Dağlık Karabağ ihtilafındaki rolünü kınayan ve derhal ateşkes çağrısında bulunan bir mektubu imzalamıştı.

Fransa, ülkede faaliyet gösteren Ülkücü Hareketi Cumhurbaşkanı kararnamesiyle hali hazırda resmen yasaklandı.

Avusturya'da 1 Mart'ta yürürlüğe giren Sembol Yasası kapsamında IŞİD, El Kaide, PKK, Müslüman Kardeşler, HAMAS, Hizbullah, USTAŞA gibi terör örgütü, parti ya da diğer oluşumlara ait aralarında 'Bozkurt işaretinin' de bulunduğu 13 sembol ve işaret yasaklanmıştı.

Almanya'da da ülkücü derneklerinin kapatılması ve yasaklanmasına ilişkin girişimler mevcut. Alman Yeşiller Partisi'nin bu yönde adım atması için hükümete çağrı yapıyor.

 

 

ŞİMDİ 
Bu Dina Titus, Bozkurtlar ve faaliyetlerine ilişkin dışişleri bakanlığı tarafından bir rapor hazırlanmasını talep ediyor.

Raporda, "ABD, müttefikleri ve uluslararası ortaklarının çıkarlarına karşı aktivitelere dair ülkü ocakları olarak da bilinen Bozkurtların detaylı faaliyetleri; Yabancı terör örgütü kriterlerini karşılıyorlar mı bunu belirleyecek bir değerlendirme ve sonuç olarak yabancı terör örgütü olmadıkları kanaatine varılırsa da hangi kriterleri karşılamamış olduklarını izah eden detaylı bir açıklama" isteniyor.

BURAYA KADAR DÜNYADA NELER OLDUĞUNU TAM OLARAK ANLAMADIYSANIZ ANLATMAYA DEVAM EDELİM.

Birinci Cihan Harbi bütün dünyanın Osmanlı Devletine karşı yürüttüğü bir savaştır. Bu savaşın tek amacı da TÜRK MİLLETİNİ Orta Asya steplerine yollamak, bu coğrafyada TÜRK ismini ebediyen silmekti. Birinci Cihan Harbinde Türk Milletine saldıran bütün devletlerde ÜLKÜCÜ MİLLİYETÇİ HAREKET ile ilgili orantısız bir savaş açılmışsa öncelikle Ülkücü Milliyetçi Hareket mensupları, sonrasında ise Milletimizin tamamı bu hareketi ölümüne kucaklamalı, bağrına basmalıdır. Çünkü ÜLKÜCÜ HAREKET MİLLETİMİZİN 57. ALAYIDIR. Hedefe konulması, yok edilmek istenmesi Türk Milletinin ŞAH DAMARINI KESMEK demektir.

An itibarıyla, ABD, AB ve bilumum Emperyalist sömürgecilere alan ajanlığı yapan FETÖ, PKK, YPG, DEAŞ, MLKP ve daha alfabe dolusu şirret ehlinin (ÜLKÜCÜ DÜŞMANLARININ, DOLAYISIYLA TÜRK DÜŞMANLARININ) sayfalar dolusu raporlarla küresel efendilerine verdikleri hizmetleri görmemek için kesinlikle KÖR OLMAK GEREKİR.
Bu körlük bir kısım şirret ehline yakışıyor elbette, ancak kendi içimizden bir kısım kardeşlerimizin bu şer ehlinin, fitne ,fesat ehlinin sesine kulak vermesini anlamak mümkün değildir. Ülkücü davasına sadıktır, şahıslar gelir geçer ancak dava bakidir. An itibarıyla yapılan da DAVAYA SUİKASTTIR.

HAL BU İKEN
15 Mart 2022'de; Mersin'de fitili ateşlenen fitne sebebi ile bir kısım kendini bilmez şahsiyetin Adliye önlerinde Hareketi birbirine düşürme çabasını ızdırapla izledik, kaygıyla izledik. Çağrı Ünel olayı kurgulanan bir oyunun sonucunda vahim bir şekilde sonuçlandı ki, küresel köpeklerin arzu ettiği de buydu. Ne saldıranlar ne için saldırdığını biliyordu, ne de saldırıya uğrayan. Basit bir paylaşım ve sıradan bir inatlaşmanın emperyalizmin ekmeğine yağ sürmesine vesile oldu. Canımız yandı, yuvalar dağıldı ALAN AJANLARI mal bulmuş mağribi gibi bu olayın üzerine çöküverdiler. Yazık!

 

 

DERKEN

30 Aralık 2024 günü Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş bir suikast sonucu hayata veda etti. Kim ne derse desin, kim nasıl düşünürse düşünsün bu olaya bizim üzüldüğümüz kadar hiçkimse üzülmemiştir. Ancak yapılan plan, oynanan oyun o kadar derin ve o kadar netameli idi ki, Üzüntümüzü yüreğimize gömdük. Ülkücü Milliyetçi Hareket üzerinde bunca küresel operasyon oynanırken HUKUKA konu olmuş bir konu hakkında çok konuşmadık, çok yorum yapmadık.

AMAN ALLAH'IM

Bir de ne görelim. "Suriye de Türk askerinin ne işi var, Libya da ne işimiz var, İHA; SİHA, TANK, HELİKOPTER karnımızı mı doyuruyor" diyen küresel çetenin alan ajanları Merhum Sinan Ateş cinayeti üzerinde TEPİNİP DURUYOR.
Alayını çok iyi bildiğimiz, her Ülkücü Şehidimizin her damla kanında eli ayağı olan şahsiyetsizler "Ülkücü Dostu" oluverdiler!...
Hiçbir şehidimiz hakkında tek kelamı olmayanlar, Sinan Ateş konusunda MANGALLARI KÜLE HASRET BIRAKTILAR.
1 Temmuz 2024 tarihinde  mahkemesi olacak olan davaya kısa bir zaman kala özellikle "TEHDİT EDİLİYORUM" yalanları ile ortaya çıkan merhumun eşi, kızkardeşi alenen ve açıkça devleti, mahkemeleri tehdit edercesine yayınlar yapmaya başladılar. Destekleyenlere bakıyorum.
PKK
YPG
DEAŞ
FETÖ
İnsan azıcık sabreder. Biz onun acısını ciğerimize kadar anlar ve hak veririz. ancak bizim ortaya koyduğumuz sabrın yarısını ortaya koymayan bu şahsiyetlerin sürekli küresel destekçilerine malzeme sağlaması, yalan, iftira kampanyası değirmenine su taşıması kabul edilmeyecek bir davranıştır. Bir cinayet var ve kanun gereğini yapıyor bizler de en az kendileri kadar mahkeme sonuçlarını bekliyoruz. Çok konuşmakla adalet sağlanmaz!
Ülkücü düşmanlarını DERT ORTAĞI yapmakla Ülkücülük olmaz.
Bu eyyamcılara soruyorum.
CHP ne zamandır Ülkücü sever oldu?
FETÖ ne zamandır Ülkücü sever oldu?
ABD 
AB 
PKK 
ne zamandır Ülkücü sever oldu.

Değerli Ülküdaşlarım, kardeşlerim yaşadığımız coğrafyanın mihenk taşı olduğunuzu, sizsiz bu vatanda taş üstünde taş, gövde üstüne baş kalmayacağını asla unutmayın. Ülkücü Milliyetçi Hareket düşmanlarının asıl hedefi Türkiye ve Türk Milletidir.
Cellatlarınıza aşık olmayın.
Sabredin 
ALLAH HEPİMİZE YETER.

Rauf Aydemir 
20 Haziran 2024

YAZARLAR