İhsan AKAN / TÜRKÇE


Devlet Bey ne mi yaptı?

Bu evrilmeyi sağlayan liderimize şükranlarımı sunuyor, iyi ki varsın sayın Devlet Bey'im diyorum...


Liderimiz Sayın Devlet Bey nemi yaptı!

Sayın Cumhurbaşkanımızı kutluyorum, 
yüreğine sağlık diyorum..

Bilindiği gibi İslam Birliği savunucusu fikriyatı geleneğinden gelenler
Enver Paşa'yı İttihatçı önderden diye sevmezler ve ona iftira atarlar!..

Sayın Cumhurbaşkanımız bugünkü konuşmalarıyla Enver Paşa'yı salt İslâmcı fikriyat çizgisi ile değil, Türk-İslâm Ülküsü fikriyatıyla değerlendirmiş Turan Orduları Başkomutanına layık olduğu bir konuşma ile gönüllerimize tercüman olmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanımız konuşmalarında diyor ki;

''Millî İstihbarat Teşkilatımızı ve MİT mensuplarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. 97 yıldır devletimizi nice saldırıdan, nice ihanetten, nice provokasyondan gerektiğinde canları pahasına koruyan MİT Başkanlığımızın isimsiz kahramanlarına bugün bir kez daha teşekkür ediyorum.

Dün Tacikistan'da Pamir Dağları'nda işgalcilere karşı yürüttüğü cihat sırasında şehit düşen Teşkilat-ı Mahsusa'nın kurucusu Enver Paşa'nın şehadetinin 102. yıl dönümüydü. Ömrü harp meydanlarında geçen, son nefesini yine savaş meydanında veren Türk-İslam İttihadı'nın büyük mücahidi Enver Paşa'yı, bu vesileyle bir kez daha rahmetle yâd ediyorum. Rabbim ruhunu şad, mekânını inşallah cennet eylesin."

Bu konuşmasından dolayı Sayın Cumhurbaşkanımızı kutluyorum, 
yüreğine sağlık diyorum..

Ancak bu noktada Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'yi yad etmeden yazıma son vermek hem tarihe, hem de Türk vicdanlara haksızlık olurdu!..

Bu evrilmeyi sağlayan liderimize şükranlarımı sunuyor, iyi ki varsın sayın Devlet Bey'im diyorum...

Bu vesile ile Turan Orduları Başkomutanı Şehid-i Ala ve Gazi-i Namdar #EnverPaşa'yı Şehadetinin yıl dönümünde saygı, rahmet ve dualarla anıyoruz. Ruhu şad mekanı Cennet olsun.

İhsan Akan

YAZARLAR