Zakir TERCAN / HAREKET


Ebediyen yaşanacak bir ülkü: Alparslan Türkeş

Ebediyen yaşanacak bir ülkü: Alparslan Türkeş


Sen Türklüğün batmayan güneşi, Türk'ün Son Başbuğusun, ne fikrini ne seni nede yolunu bırakacağız. Seni unutmayacağız Başbuğum.

Göğe yükselsin tuğun, selam ve dua olsun sana, uçmağa giden ağabeylerimize ve şanlı Üçhilal’e Başbuğum. Umudumuz da yolumuz da MHP'dir. Türedilerle işimiz olmadı, olmaz.

Bize emanetin olan MHP'nin iktidarı için varımızla, yokumuzla, yılmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan mücadelemize devam ettiğimizden emin ol ve rahat uyu BAŞBUĞUM.

Alparslan Türkeş bir ülküdür. Türk'ün tarihi misyonunu hatırlatan, yeniden diriliş davasına mimarlık yapan, ümitsizliği ümit haline getiren ebediyen yaşanacak bir ülkü.

O, Allah’ın Türk milletine bir ihsanı, armağanıdır. Çünkü onunla hatırladı Türk milleti asli cevherini, onunla dirilişe geçti birlik ruhu onun ile şaha kalktı necip Türk milleti…

O, yaktı “esir Türklere hürriyet” ateşini ve tutuşturdu Turan meşalesini yeniden, bir daha, engellenmez bir coşkuyla… İslam âlemi Nizamı Âlem anlayışını onunla bir daha hissetti yüreğinde…

Onu birkaç cümleyle anlatmamız mümkün değil: Başbuğ Alparslan Türkeş, komünizme, kapitalizme, emperyalizme, yolsuzluğa, rüşvete, haksız kazanca, bölgeciliğe ve bölücülüğe karşı amansız bir savaş açmış mükemmel bir şahsiyetti.

Türk milletini bölmek isteyenler, karşılarında yıkılmaz, yenilmez ve aşılmaz bir engel olarak Başbuğ Alparslan Türkeş’i bulmuşlardır.

Türk milletinin vermiş olduğu bu büyük mücadelede modern ilmi ve İslam ahlâkını önder edinmiş bir liderdi. O, sarsılmaz bir iman ve azmin temsilcisiydi.

Başbuğ Alparslan Türkeş'in izinde, Lider Devlet Bahçeli'nin emrinde, iki cihan saadetine, muktedir iktidarı nasip eyle Yarabbim!...

Vefatının 27’ıncı yılında merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i, aziz şehitlerimizi, vatan ve millet sevdası ile can veren muhterem ceddimizi, bu değerler uğruna hayatlarını kaybetmiş ülküdaşlarımızı rahmet, minnet, şükran hislerimle anıyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun.

Zakir Tercan

YAZARLAR