Halil KAYA / SELÇUKELİ

Tarih: 01.08.2024 20:52

Haklı çıktım!

Facebook Twitter Linked-in

1.Ağustos 2016 tarihinde bir paylaşımımda "bir ülkücünün bir ülkücüyü kırmasına değmeyecek bir figür" diye tanımladığım Meral Akşener için, belki de ilk ülkücülük derslerini benden almış kişiler beni kıracak hoyrat laflar ettiler ve gittiler.

Gerekçeleri o kadar yüzeysel idi ki, "seksen kırka düştü, ülkücülüğümüzü yaşayamıyoruz vs." gibi ülkücü zihinlerin büyüklüğüne yakışmayacak basit argümanlar sığındıkları ucuz hususlar olmuştu.

Bunlar Akşener'i MHP'li günlerinden tanımış, ben ise çok önceleri bürokrasi günlerimde bu politikaya ısındırılırken tanıyıp, notumu vermiştim.

Ne oldu?

Hanımefendi hepinizi yüzüstü bıraktı gitti. Şimdi paramparçasınız ve parçalanma süreciniz devam da edecek...

Akşener gibi profillerin sırtına yumurta küfesi yüklenmez; o küfeyi ne zaman nerede sırtından atacağı belli olmayan karakterlerdendir. Nitekim zorlama bir takım "anatürk topuklu efe vb." yakıştırmalar kondurduğunuz profil hepinizi yumurta küfesi gibi bir tarafa fırlattı attı.

Türk'ün Ulu Başbuğu'nun makamına layık gördüğünüz profil bu idi. Kurduğunuz hayal bile bizden farklı ve isabetsizliklere düçar olduğunuzu ortaya koydu.

Ben bazılarınıza ülkücülük anlatırken yanıltacak hiç bir şey anlatmadım. Bu hanımı size anlatırken de sizi yanıltacak bir şey söylememiştim. Her şeyi zamana bıraktım ve haklı çıktım.

Bazılarınız bana bu nedenle küsmüş olsanız da bendeki ocak başkanı ağabey şefkati hala yürürlükte.

Geliniz, kutlu mahfil MHP'de tekrar kucaklaşalım...

Türklüğün o güç birliğine ihtiyacı var.

1 Ağustos 2024
Halil Kaya


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —