Kaan Mehmet TARHAN


İlgilisine...

Sırası değil. Gerçekten çok meşgulüz. Sataşmalarınızı, iftiralarınızı görüyoruz.


Sırası değil. Gerçekten çok meşgulüz. Sataşmalarınızı, iftiralarınızı görüyoruz.

Yaşanan felakette onlarca dostumuzu, dostlarımızın yakınlarını ailelerini kaybettik. Daha taziyelerini paylaşamadık.

Acılarımızın üzerinde tepinmeyi bırakın. İstiyorsunuz ki memleketi youtuberlar yönetsin. Rt ve beğeni sayısına göre liyakat biçiyorsunuz. İçlerinden birinin Yarseli Barajı yalanının kaynağı olduğu ortaya çıkınca maşallah avukat kesiliyorsunuz. Geçelim. .

Afet bölgesindeki vatandaşa bir yudum su veren; vakıf, dernek, siyasi parti mensubu, youtuber, topçu, popçu, hindu, budist, ecnebi, musevi, hristiyan, yamyam, siyah, beyaz, sarı hangi ırktan, hangi milletten kim varsa Allah onlardan razı olsun. Yardımlarını günahlarına kefaret saysın, onu vakti gelince cennetin en güzel köşesinde ağırlasın inşallah. Bir ülkücü olarak temennim budur.

Ben her zaman olduğu gibi; bedenimi, maddi manevi tüm varlığımı, yukarıda saydıklarımdan hiç eksik kalmadan gayret gösteren Ülkü Ocaklarının ve onun şerefli mensuplarının emrine vermeye devam edeceğim. Siz isterseniz bir kaç kişi daha konuşturup Tik Tok'ta paylaşın.

Vakti gelince özellikle Hatay'ın deprem felaketine nasıl hazırlanması gerektiğini feryat figan ortaya koyanla, elindeki yetkiyle bugün hamaset yapanların farkını ortaya koyacağız. Onu da konuşacağız.

Son söz : Paylaşımlarımın altında konuyla alakasız bir şekilde bana kendince politik gönderme yapan arkadaşlar.! Gerçekten hiç sırası değil. Cevap vermiyorum . Siliyorum. Ama bu patavatsızlığınızı unutmayacağım.

YAZARLAR