Muzaffer ÇELEBİ / ÇELEBİCE


İlk günkü aşk ile bu günlere...

Nice bedeller ödenerek korunan bu kimliği usulsüz, haksız ve müsaadesiz kullanmak kimsenin haddi de hakkı da değildir.


Milliyetçi Hareket Partisi, İlay-ı Kelimetullah hedefiyle nefes alan, aleme nizam verme haysiyetiyle nefislerini aşındıran Türk milliyetçilerinin yegâne adresidir.

Bu şuur ve hedef ile Türk siyasetinde yarım asırlık bir döneme imza atmış, her türlü olumsuzluğa göğüs germiş, ilk günkü aşk ile bu günlere erişmiştir.

Gelenekten geleceğe bir köprü olmuş, vatan ve millet sevgisinin vücut bulduğu bir adres niteliği kazanmıştır. Türk Milliyetçiliği fikrinin yaşayan ve sonsuza kadar yaşayacak olan kimliği haline gelmiştir.

Nice bedeller ödenerek korunan bu kimliği usulsüz, haksız ve müsaadesiz kullanmak kimsenin haddi de hakkı da değildir.

Kendilerine kartvizit arayan başıboş grupların Türk milliyetçiliğini de Milliyetçi Hareket Partisi’nin liderinin fotoğraf veya sözlerini de kişisel emellerine alet etmelerine müsaademiz asla olmayacaktır.

Bilindiği üzere vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin bekası için büyük bir özveri ile oluşturulan Cumhur ittifakı, içerden ve dışardan istiklalimize ve istikbalimize kast etmeye çalışanlara karşı ülke genelini adeta demir ağlarla örüp, hainlere ve düşmanlara geçit vermemek üzere kenetlenmiştir.

Türk milliyetçiliği ve Ülkücülüğün patenti Milliyetçi Hareket Partisi'ndedir. Bu kutsallarımızı şahsi çıkarlarına tahvil etmeye çalışanlara ve yörük sırtından kurban kesmek isteyenlere müsaade etmeyiz. Bu amaç sahiplerini hadlerini bilmeye davet ediyoruz...

*** 

Zor zamanların zor yürekleri...

Zor zamanların Zor Yürekleriydi Onlar.. Ülkücü olmanın bedelinin ölüm olduğu bir çağda, çağları kıskandıranlardı.. Herkes kendi derdindeyken ülkelerinin kaygısını taşıyorlardı ruhlarında.. Ülküleri Vardı, cihanı kuşatan! 

Genç iken ölüme gülümsediler ve “İyi atlara binip gittiler...”       

Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun aramızdan ayrılışının sene-i devriyesinde Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu nezdinde tüm Şehitlerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum.

Ruhları şad mekanları Cennet olsun inşallah..

YAZARLAR