Dr. Osman BÜYÜKKAYA


Kasetle geldi filmci oldu

Kasetle geldi filmci oldu


Türk Milleti zihnen, fikren, kalben Cumhuriyet’e inanmış bir millet ve Türk milletinin her bir ferdi hukuk karşısında eşittir.

Buraya kadar her şey normal..

Cumhurbaşkanı adayı elbette önemli.  

En azından bir devlet aklının olması, devletin nasıl yönetilmesini gerektiğini bilmesi lazım.
Krizi çözecek olan anahtar Cumhurbaşkanı’ dır.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçlaroğlu, katıldığı bir canlı yayında vizyon belgesi etkinliğine ekonomistlerin uzaktan bağlantı ile katılmasının eleştirilmesine yanıt verdi.
Vizyon açıklamasında her zamanki gibi bir yorum kattı,  “Milletimiz teknolojiyi de görsün” diyerek dalga geçer gibi konuşmalarına devam etti.
Sayın Kılıçlaroğlu’nun saymakla bitmeyen gaflarına her gün birisini ekleyen, İstiklal Marşını bile yanlış okuyan, merdivene ters binen, Sakarya Meydan Muharebesi’nin Sakarya’ da olduğunu sanan, Çorum'u ülke bilen, Konya ilimizi sanayi ülkesi sanan, Mersin'in Güneydoğu'da olduğunu söyleyen, Osman Kavala’ya güzelleme dizen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Selahattin Demirtaş’a şeref madalyası takacağım.” da demiştir.
"Pkk sizi tükürüğünde boğar" diyenlere şeref madalyası takması şehitlerimize hakaretten başka bir şey değildir.
Bütçe konuşmasında Meclis’in Gazi Meclis olmadığını söylemesi inanılır gibi değil…
Kasetle koltuğa gelen, kendisine bile oy kullanamayan, dokuz seçim sandığa gömüldüğü halde hala siyaset yapmaya devam eden Kılıçdaroğlu ne kadar ciddiye alınabilir?
Buna aziz milletimiz karar verecektir.
Allah Türk milletini depremden, sel felaketinden tüm doğal afetlerden ve  6’lı masadan korusun…

YAZARLAR