Bulduk ÖZDEMİR


MHP HANGİ PROJE, STRATEJİNİN ÖNÜNDE ENGELDİR?

Türk Milleti şu sorunun cevabını iyi düşünmeli ve ona göre pozisyon almalıdır: MHP; hangi yerli veya küresel projelerin, hangi stratejilerin gerçekleştirilmesinin önünde engel oluşturuyor?


Suriye’nin kuzeyi üzerinden Türk Devletinin bütünlüğünü hedef alanlara sözü olmayanların, Demirtaş’a, Kavala’ya sahip çıkanların, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için her türlü fedakârlığı yapan MHP’ye söz söyleme hakları yoktur. 

MHP oyunlarını bozacak, küresel odaklı saldırıya dur diyecektir.

Dikkat ederseniz her 7-8 yılda bir Türkiye’deki gayri milli unsurlar ABD, İngiltere ve AB’nin desteğini alarak MHP’yi hedef tahtası haline dönüştürmeye çalışıyorlar.

 



2002 yılın da Gökkuşağı Koalisyonu, 2011 yılında FETO hainlerinin organize ettiği kaset operasyonu, 2016 yılında önce MHP’yi ele geçirme, başarılı olmayınca da bölme projesi üzerinden denediler.

Güneş balçıkla sıvanmaz. 
MHP millidir, MHP’nin aklı fikri Türk Milletidir.

Küresel güçler ve içimizdeki uzantıları istiyor diye, hiçbir değerimizden vazgeçmeyeceğiz, onlara boyun eğmeyeceğiz, diz çökmeyeceğiz.

Türk Milleti şu sorunun cevabını iyi düşünmeli ve ona göre pozisyon almalıdır:

MHP; hangi yerli veya küresel projelerin, hangi stratejilerin gerçekleştirilmesinin önünde engel oluşturuyor?

MHP olduğu müddetçe anayasanın ilk dört maddesine hiç kimse el süremeyecek, Türk üst kimliği asla sorgulanamayacaktır.

Doğu Akdeniz'de, Ege'de oldu bittilere evet demeyecek, Karadeniz'deki barış ortamını bozamayacaklardır.

MHP’ye saldıranların, psikolojik baskı kurmaya, Türk Milletinin gözünde küçük düşürmeye ve itibarsızlaştırmaya çalışanların geçmişleri karanlık, gelecek için ise sadece Türkiye aleyhine işbirlikçilik ligi, dönüştürülmeleri söz konusudur.

MHP; turnusol kağıdı gibi her tarafın gerçek yüzünü, kirli ve yıkıcı niyetlerini, kapalı kapılar ardında oynanan oyunları göstermeye devam edecektir.

Tüm teşkilatlarımız, yöneticilerimiz kısacası “Ülkücüyüm, Türk Milliyetçisiyim” diyen herkes Sayın Genel Başkanımız ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz.

Hiç kimsenin bizleri ayrıştırmasına müsaade etmeyeceğiz. 

Siyaset mühendislik projelerini elimizin tersi ile itiyor ve diyoruz ki;

DEVLET EBED MÜDDET, MİLLET EBED MÜDDET.

Bulduk ÖZDEMİR
MHP MYK Üyesi

YAZARLAR