Bulduk ÖZDEMİR


MHP OYUNLARI BOZUYOR(II)

MHP’nin kıymetini bilin. Sayın Devlet Bahçeli’nin devlet adamlığını, vatanı ve milleti için neler yaptığını görün.


ABD, Ortadoğu ile ilgili tasarruflarında Türkiye’yi yanına almak istiyor. 

Ama hangi Türkiye’yi? 

Cumhur İttifakında MHP’nin olmadığı mümkünse CHP’nin yönetime eklendiği Türkiye’yi. 

Her zaman milli ve Türk Milliyetçisi Sn. Devlet Bahçeli ve MHP önlerindeki kırılamaz iradedir.

 

 

***

Bölgemizde İsrail’in katliamı sürüyor. 
İran Cumhurbaşkanının helikopteri düşüyor(!) ve ölüyor. 

Ukrayna da savaş hız kesmiyor. 
ABD için bu durumlar sorun değil.  
Ama ABD Suriye’nin doğusunda YPG/PYD/PKK’lı teröristlere seçim yaptırarak onlara uluslararası arenada meşruluk kazandırmak istiyor.

***

Terörist katillerden düzenli bir ordu oluşturttuktan sonra butik Teröristan’ı kurmak istiyor. Özellikle içine Doğalgaz ve Petrol kaynaklarını alan bölgeyi Suriye’den koparak otonom terör devletçiğini İsrail’in yanına yamamak istiyor.

***

MHP Genel Başkanı ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin son TBMM Grup toplantısındaki konuşması tarihi özelliği olan çok önemli konuşmadır.

***

Türk Basını ve medyasının bunu görmemezlikten gelmesi içler açısı bir aymazlık ve sorumsuzluktur. Sayın Devlet Bahçeli, gelecek zamanda Türkiye’yi beka derecesinde tehdit edecek bir konuyu gündeme getiriyor. Neticeleri vahim sonuçlara gebe, ABD tarafından tezgâhlanan bir oyunu gündeme getirerek, bu tezgâhı bozmaya çalışıyor.

***

Sadece oynanan oyunu duyurmuyor çözümünü de beraberinde gösteriyor. Şam ile politik iletişime geçilerek, Suriye’nin toprak bütünlüğü gözetilerek tüm bu terör yuvalarının kökünün kazınmasını tavsiye ediyor.

***

Çok şükür ki devletimiz olayın ehemmiyetinin farkında. MGK bildirisinde bu konunun önemi politik bir dille net bir şekilde dile getirilmiştir.

***

ABD’nin 50 yıllık FETO projesinin devre dışı bırakılmasında büyük rol oynayan MHP ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli yine sorumluluk üstlenerek Suriye’nin doğusu ve kuzeyin de 110’nun üzerindeki yerleşimde yapılması planlanan seçimler konusunda Türkiye ve dünya kamuoyununu uyarıyor.

***

ABD’nin stratejik hedeflerine hizmet edecek projeleri teker teker deşifre eden ve bozan MHP ve Sayın Devlet Bahçeli’nin bugünlerde neden hedef gösterilmeye başlandığını, MHP ve Ülkü Ocakları üzerine neden bir itibarsızlaştırma çalışmalarına başlandığını bir de bu pencereden değerlendirin.

***

MHP’nin kıymetini bilin.
Sayın Devlet Bahçeli’nin devlet adamlığını, vatanı ve milleti için neler yaptığını görün.

Biz boşuna demiyoruz; MHP Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sivil sigortasıdır.

Bulduk Özdemir
MHP-MYK Üyesi

YAZARLAR