Bulduk ÖZDEMİR


MHP oyunlarını bozuyor

MHP’nin Türk Milliyetçiliği ideolojisi, bölgemiz ve Turan Dünyası ile ilgili hedefleri müesses nizamın temsilcilerini çok rahatsız ediyor.


Bölgemizde değişimin önünü açmak ve küresel sonuçlara ulaşmak, Cumhur ittifakını bozmak için menfur bir cinayet ve Ayhan Bora Kaplan davası üzerinden MHP’ye haksız baskılar yapılıyor.

MHP’nin ideolojisi bölgesel değişimin önündeki en büyük engel olarak görülüyor.

Özellikle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra dozajı artan siyasi gelişmeleri, İsrail-Filistin savaşı, Suriye’nin kuzeyinde bir terör devletçiği kurma projesi vb. kısacası bölgenin yeniden tasarlanması, bölgedeki Petrol, Doğal Gaz Enerji Kaynaklarına hâkim olma küresel projelerinden ayrı tutamayız.

2002 yılında da aynı emperyalist küresel güçler (ABD, İngiltere, Almanya vs.) zamanın 57. Koalisyon hükümetini devirip, MHP’siz bir “Gökkuşağı Koalisyon Hükümeti” kurdurmak istemişlerdi.

57. Hükümet; Türk Ekonomisinin çok önemli yapısal sorunlarının çözümü için tüm gövdesini taşın altına koyarak, Bankacılık Yasasını düzenlemiş ve BDDK’yı kurmuştu. 

EPDK’yı kurarak enerji sektöründeki dalgalanmalara son vermişti.

Türk Devletinin zayıf karnı olan ve sürekli sübvansiyonlarla hayatta kalan Sosyal Sigortalar Kurumu yasalarına imza atmıştı.

Bu düzenlemelerin vatandaşlarımız için belli bir süre zorluklar, kemer sıkmalar içinde barındıran acı reçeteler olduğu bilinmesine rağmen Türk ekonomisini kurtarmak için bu adımlar korkusuzca atılmıştı.

Küresel ve emperyalist güçler o zaman bu gelişmelerden rahatsız olmuş ve kendi kontrollerinde bir hükümet kurdurmak için düğmeye basmışlardı.

O zaman ki oyunu MHP Genel Başkanı ve Liderimiz Devlet Bahçeli bozarak, Türk Devletinin geleceği hakkında ki kararı Türkiye üzerine hastalıklı projeleri olan yabancı başkentler yerine Türk Milletinin kendisinin vermesinin daha doğru olacağı düşüncesi ile erken seçim talep etmişti ve seçimler yapılmıştı.

Oyun MHP ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli tarafından bozulmuştu.

57. Hükümetin gerçekleştirdiği yapısal düzenlemeler daha sonraki yıllarda ekonomimizin çok sağlıklı yol almasının önünü açarken MHP ve diğer ortaklarını baraj altında bırakmıştı.

MHP seçimleri kaybetmişti ama Türk Devleti kazanmıştı, Türk Ekonomisi sağlam temellere dayandırılmıştı.

Günümüzde de MHP’nin içinde bulunduğu Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi üzerinden son 7 yılda devletimizin bekası yönünde küresel güçlerin hiç hoşuna gitmeyen ama Türkiye’yi bölgesel güç konumuna getiren pek çok milli politikaların dolayısıyla projelerin gerçekleşmesini sağlamıştır.

MHP’nin Türk Milliyetçiliği ideolojisi, bölgemiz ve Turan Dünyası ile ilgili hedefleri müesses nizamın temsilcilerini çok rahatsız ediyor.

Sayın Devlet Bahçeli’nin dik duruşu ve Cumhur İttifakına dolayısıyla Cumhurbaşkanımıza tam destek çıkması, küresel güçlerin içimizdeki maşalarının önündeki en büyük engeldir.

MHP’yi itibarsızlaştırmak ve Cumhur İttifakı içerisinde çatlak oluşturmak için medyadaki yandaşlarını, FETO’cu hainleri ve neye ve kime hizmet ettiği şüpheli yapıları devreye soktular.

Hepsi beyhude çırpınışlar. 
Güneş balçıkla sıvanamaz.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatanımızda sonsuza kadar Allah’ın izni ile var olacaktır.

MHP; Türk Devletinin, Türk Milletinin çıkarlarını en üst seviyede savunacaktır, oldu bittilere asla fırsat vermeyecektir.

MHP, Türk Devletinin sigortasıdır.

YAZARLAR