Kaan Mehmet TARHAN


Ne zaman...

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Lütfü Savaş gerçekten eğlenceli bir kişi. 


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Lütfü Savaş gerçekten eğlenceli bir kişi. 

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adlarının  Cumhurbaşkanlığı'na aday olarak zikredildiği bir dönemde katıldığı tv programında kendisinin adının Cumhurbaşkanı adayı olarak geçtiğine dair bir soruya cevap vermişti. (Ne zaman geçtiyse) :)

Neyse ki adayın uluslararası karar vericilerin adayı olacağını kendisinden öğrenmiş olduk.

Ne zaman sıkışsa "Suriyeliler Hatay'da belediye kazanacak duruma geldi" der. İki - üç gün konuşturur kendisini. Ama mesela bir Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın çeyreği kadar uyguladığı bir yaptırım yoktur. Hiç yoktur.

Mesela 15 Mart 2020 tarihinde yaptığı esnaf ziyaretinde "Hatay'da Coronavirüs yok" dedi. Nisan 2020'de "1.5 aydır bu hastalık Hatay'da. Hatta komşum da ben de oldum. Yetkilileri uyardım kimse dinlemedi" dedi.

Yine Tanju Özcan bir açıklama yaptı. CHP'de disipline verilince AK Parti dahil bir çok partiden teklif aldığını söyledi. 

Hoca durur mu? Yapıştırmış cevabı: 40 gün önce AK Partiden bitanesi geldi.(üsluba bak) üst düzey yönetici. Sen tipolojik olarak milliyetçi muhafazakarsın . Bize gel. Hatay'ı sana verelim. (özetle) :)

AK Parti Hatay İl Başkanı Sn. Adem Yeşildal iddiayı yalanladı. Sayın Savaş bu açıklamaya cevap verir artık. Ben başka açıdan bakacağım.

Transfer teklifi hakkındaki soruya  "CHP bizi incitecek bir şey yapmadı" diyen eyy Milliyetçi Başkanım. Büyük ülkü devim: 

Sezgin Tanrıkulu'na bir diyeceğin var mı?

TTB'ne bir diyeceğin var mı ? 

TTB'ne sahip çıkan Canan Kaftancıoğlu'na bir diyeceğin var mı?

Tüm KHK'lıların iadesine bir diyeceğin var mı?

HDP'ye Bakanlık verilmesine bir diyeceğin var mı?

TSK kimyasal gaz kullandı diyen Demirtaş çıksın mı?

Yattığı günler şeref madalyası mı?

Mavi Vatan yayılmacılık mı?

Karabağ'da cihatcılar mı vardı?

Tezkereye hayır demeye devam mı?

Senin ve Ankara BBB'nın milliyetçiliğini ne zaman göreceğiz?

YAZARLAR