Abdullah DURKUT / KELAM

Tarih: 23.11.2021 15:03

Türkiye millileşirken...

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye yıllar boyu siyasal islamcı iktidarlar tarafından yönetilmiş olup, milli olmaktan uzak bu iktidarlar eliyle 15 Temmuz 2016 sürecine hazır hale getirilmiştir. Lakin ilk defa siyasal islamcı bir iktidar 15 temmuz'dan sonra milli bir çizgiye doğru yön değiştirmiş ve Türkiye'nin tek Milliyetçi Hareketi olan siyasi partimiz ile yol birliği yapmaya başlamıştır.

Görünen odur ki bu durumdan rahatsız olan ve eski düzene geri dönmek isteyen bir takım güçler, ülkemizi ekonomik yollar ile bu çizgiden uzaklaştırmak ve eski bağımlı karanlık günlerine geri çekmek arzusu içindedirler.

Mesele açık ve net olarak görülmektedir.

Türkiye millileştikçe saldırılar artmaya başlamıştır.

Aziz ve Necip Milletimiz bilmelidir ki!

Bugün her günden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu günlerdir.Düşman silahla yapamadığını, ekonomi ile yapmak arzu ve gayreti içerisindedir.

Evlerinizi arabalarınızı ve bankadaki paralarınızı kaybedebilirsiniz.

"Lakin vatanı kaybeder ve vatansızlara teslim ederseniz,doğmuş ve doğacak olan çocuklarınız, sadece genetik olarak sizin evlatlarınız olacaktır."

Bu ülke badem bıyıklı vatan hainlerine ve demirtaş güzellemesi yapan bölücü müptezellere teslim edilemeyecek kadar kutsaldır.

Bu ülke adını tarihe ve toprağına kanıyla yazmış, büyük Türk Milleti'nin kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir!

Şehit Dursun Önkuzu'ya rahmet ve dua ile ..


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —