Burak KILIÇASLAN

Tarih: 20.09.2024 18:27

Zekeriya Yıkıcıoğlu!

Facebook Twitter Linked-in

Daha MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, Anayasa’nın 4. maddesini tartışmaya açan, Hüdapar Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile ilgili bir basın açıklaması yapmadan önce, bu konu ile ilgili net bir şekilde sinir uçlarımızı yazmıştım, yine yazıyorum, anlamayan ahmaklar olursa, yine yazmaktan imtina etmeyeceğim:

Değil Zekeriya Yapıcıoğlu, babamın oğlu dahi Anayasa’nın 4. maddesini tartışmaya açarsa, kendisi ahmak oğlu ahmaktır!

Milliyetçi Hareket Partisi, Anayasa’nın ilk 3 maddesi için, binlerce şehit vermiş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğünün teminatı olan, yegâne siyasi bir harekettir. İlk 3 maddesi diyorum, çünkü 4. maddesi ilk 3 maddenin tartışmaya kapalı olduğunun, teminatı pozisyonunda olan bir maddedir.

Aksi, tarihte olmamış, olmayacaktır, buna MHP’ye gönül vermiş olan hiç kimse, müsaade etmemiş ve etmeyecektir de!

MHP’nin devlet-i ebed müddet çizgisindeki duruşu, dün ne ise bugün de odur.

Milliyetçi Hareket Partisi, ne Türkiye Cumhuriyeti Devleti rejiminin karşısında, ne de karşısında olanların yanındadır.

Dün olduğu gibi, bugün de bu değerlerin karşısında olanların karşısında konuşlanmış, bu uğurda gözünü budaktan, sözünü dudaktan, canını mermiden esirgememiştir ve esirgemeyecektir de!

MHP, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğünü savunma noktasında, takvası sınanmayacak olan, iddia ediyorum ki tek siyasi kuruluştur. 

Bir ahmağın söylemleri üzerinden, Milliyetçi Hareket Partisi’ne gol atmaya kalkan etki ajanları, ne yazık ki ofsayta düşmüş, gol atma hevesleri, kursaklarında kalmış, hakem golü geçersiz saymıştır.

MHP; ne Dem’e, ne Gelecek’e, ne Deva’ya, ne CHP’ye, ne de rejim düşmanı olan diğer partiler ile benzeşmeyecek kadar, sinir uçları net çizilmiş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğünün sigortası, emniyet sibobudur. 

Aksini iddia edenlerin, mezarlıklarda ölümsüzlüğe erişmiş olan, Ülkücü Şehitler’in kabirlerine bakıp, varsa ar etmeleri, en büyük temennimizdir

Selâm, sevgi ve muhabbet ile…


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —